Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Státní zámek Sychrov. Nabízíme:  prostory pro svatby  prostory pro koncerty, módní přehlídky  prostory pro jednání, konference a přednášky  prostory.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Státní zámek Sychrov. Nabízíme:  prostory pro svatby  prostory pro koncerty, módní přehlídky  prostory pro jednání, konference a přednášky  prostory."— Transkript prezentace:

1 Státní zámek Sychrov

2 Nabízíme:  prostory pro svatby  prostory pro koncerty, módní přehlídky  prostory pro jednání, konference a přednášky  prostory pro rauty, firemní akce  prostory v areálu zámku (trhy, přehlídky, výstavy, divadlo…)  možnost open-air představení/akce v zámeckém parku

3 GALERIE

4 Přehlídky, svatby, koncerty…

5 …konference, rauty…..

6 Galerie – až 200 míst, výborná akustika, možnost vytápění, navazující šatna, samostatné toalety

7 Alainův sál – 45 míst k sezení, celková kapacita 85 osob

8 …konference, rauty, svatby…  samostatný vchod  v přízemí toalety  možnost vytápění  navazující prostor, který lze využít jako šatnu, nebo zázemí pro obsluhující personál, catering

9 BAROKNÍ SALÓNEK

10 …konference, rauty…..  40-60 míst k sezení  vytápění

11 Exteriéry  Čestný dvůr  Nádvoří  Zámecký park (jarmarky, trhy, festivaly, výstavy, přehlídky, open-air představení…)

12 Čestný dvůr

13

14 Park

15

16


Stáhnout ppt "Státní zámek Sychrov. Nabízíme:  prostory pro svatby  prostory pro koncerty, módní přehlídky  prostory pro jednání, konference a přednášky  prostory."

Podobné prezentace


Reklamy Google