Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace je určena pro žáky pátého ročníku Materiál slouží k procvičování a opakování ročních období, měsíců v roce, dnů v týdnu Doplňování názvu ročního.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace je určena pro žáky pátého ročníku Materiál slouží k procvičování a opakování ročních období, měsíců v roce, dnů v týdnu Doplňování názvu ročního."— Transkript prezentace:

1

2 Prezentace je určena pro žáky pátého ročníku Materiál slouží k procvičování a opakování ročních období, měsíců v roce, dnů v týdnu Doplňování názvu ročního období dle obrázků Doplňování názvů činností dle obrázků Názvy kalendářních měsíců uvedených odpovídajícího ročního období Názvy dnů v týdnu Doplňování vhodných názvů dnů ve větách

3 Calendar

4

5 _____ ______ _____ _______ Write the name of the season and the names of hobbies

6 ______ ___________ ____________ Vyber si z nápovědy: tree planting, walking with the dog

7 ______ _________ __________ ___________ Vyber si z nápovědy: falling leaves, kiteflying, eating/picking apples

8 ___________ _______________________ ____________________ ________________________

9 Spring March AprilMay

10 Summer JuneJulyAugust

11 Autumn SeptemberOctoberNovember

12 Winter DecemberJanuaryFebruary

13 I like to go skiing in __________. We go on holiday in __________. Easter is in the ___________. Spring is my favorite __________. They fly a kite in ____________. Year has got four ____________. Doplňte do vět správné roční období:

14 Days of the week Weekdays Monday Tuesday Weekend Saturday Sunday Thursday Friday Wednesday

15 Doplň do vět vhodné dny v týdnu: My parents don´t work at ___________. School starts at eight o'clock on _______. My grandmother goes to church on _________. Dad goes last to work on _____________. We go swimming on ______________. Weekend has two days - _________ and ___________. We have school after lunch on _________.

16 Citace: Ilustrace www.office.microsoft.com


Stáhnout ppt "Prezentace je určena pro žáky pátého ročníku Materiál slouží k procvičování a opakování ročních období, měsíců v roce, dnů v týdnu Doplňování názvu ročního."

Podobné prezentace


Reklamy Google