Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MATEMATIKA PRO CHEMIKY II. SYLABUS PŘEDMĚTU Opakování a rozšíření znalostí Reálné funkce a vlastnosti funkcí jedné a dvou proměnných Spojitost a limita.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MATEMATIKA PRO CHEMIKY II. SYLABUS PŘEDMĚTU Opakování a rozšíření znalostí Reálné funkce a vlastnosti funkcí jedné a dvou proměnných Spojitost a limita."— Transkript prezentace:

1 MATEMATIKA PRO CHEMIKY II

2 SYLABUS PŘEDMĚTU Opakování a rozšíření znalostí Reálné funkce a vlastnosti funkcí jedné a dvou proměnných Spojitost a limita funkce + L’Hospitalovo pravidlo Derivace funkce Průběh funkce Taylorova formule Integrály a jejich výpočty Vektory a matice Soustava lineárních algebraických rovnic Gaussova eliminace Cramerovo pravidlo Diferenciální rovnice Co je to diferenciální rovnice Metody řešení jednoduchých diferenciálních rovnic

3 DOPORUČENÁ LITERATURA

4 PRAVIDLA Rozsah 2 + 2/týden (bude se začínat přednáškou) Rozsah 2 + 2/týden (bude se začínat přednáškou) Souhrn přednášek na webu UJEP Souhrn přednášek na webu UJEP Max. 25% neomluvené neúčasti Max. 25% neomluvené neúčasti Mobil v tichém režimu Mobil v tichém režimu Zákaz používání mobilu při písemkách Zákaz používání mobilu při písemkách Při písemkách se smí používat vlastní poznámky apod. Při písemkách se smí používat vlastní poznámky apod. K seminářům a k testům jsou třeba psací potřeby a kalkulačka s matematickými funkcemi. K seminářům a k testům jsou třeba psací potřeby a kalkulačka s matematickými funkcemi. Test bude za každou probranou kapitolou – upozornění týden předem Test bude za každou probranou kapitolou – upozornění týden předem Závěrečný test bude souhrnem probrané látky – podmínka: 4 * 45 = 180 bodů! Závěrečný test bude souhrnem probrané látky – podmínka: 4 * 45 = 180 bodů! Známka bude vycházet z výsledku závěrečného testu (3 – 45-60%, 2 – 61-80%, 1 – 81-100%). Známka bude vycházet z výsledku závěrečného testu (3 – 45-60%, 2 – 61-80%, 1 – 81-100%).


Stáhnout ppt "MATEMATIKA PRO CHEMIKY II. SYLABUS PŘEDMĚTU Opakování a rozšíření znalostí Reálné funkce a vlastnosti funkcí jedné a dvou proměnných Spojitost a limita."

Podobné prezentace


Reklamy Google