Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti."— Transkript prezentace:

1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti tvoření množného čísla k učebnici Happy House 1. Navazuje na 4. lekci – Dressing up. Žáci si zopakují barvy, čísla do 10 a názvy oblečení. Na jednotlivých listech vyhledávají oblečení shodné barvy a určují jeho počet. Říkají, co mají děti na sobě. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy Žák tvoří množné číslo podstatného jména. Pro koho je materiál určen 1. ročník AutorMgr. Ivana Prášková Datum vznikuLeden 2014 Vzdělávací oblastJazyk a jazyková komunikace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Ivana Prášková

2 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

3

4

5

6

7 Co mají děti na sobě? INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

8 Všechny obrázky byly použity ze souboru „KLIPART“ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ


Stáhnout ppt "INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google