Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními."— Transkript prezentace:

1 Integrační a migrační projekty KIVS

2 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními systémy veřejné správy resp. uživateli jednotlivých ISVS. Cíle: Každý pracovník veřejné správy, resp. každý ISVS, má tedy možnost kdykoli podle potřeby a oprávnění komunikovat s jiným ISVS, který je provozován v jiném místě v potřebné kvalitě s garancí potřebného stupně bezpečnosti. Komunikační infrastruktura veřejné správy

3 3 Komunikační infrastruktura veřejné správy str. 2

4 4 Agendy R-R Propojení, AAA, SEC, TESTA, Internet Transportní sítě SP Lokality koncových uživatelů služeb KIVS – design CMS - vrstvy

5 5 Definice: Službami integrace a migrace KIVS se rozumí pronájem specialistů v oblastech podpory realizace migračních a integračních projektů komunikačních infrastruktur jednotlivých resortů do prostředí KIVS komunikační architektura a technologie informační a komunikační bezpečnost projektové řízení integrací a migrací Služby integrace a migrace – KL ZKS001 (SI)

6 6 Integrační / migrační projekt Cílem integračního / migračního projektu je detailní analýza stávající infrastruktury subjektu, návrh skladby KIVS služeb, které stávající infrastrukturu nahradí včetně návrhu postupu migrace stávající infrastruktury do jednotného prostředí KIVS. Nutné předpoklady jsou zejména: Detailní dokumentace stávající infrastruktury Logická a fyzická topologie Adresní plány, routovací politiky Aplikační specifika Podpora IT útvaru subjektu, případně integrátora apod.

7 7

8 8

9 9

10 10


Stáhnout ppt "Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními."

Podobné prezentace


Reklamy Google