Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_12_INOVACE_ 28_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_12_INOVACE_ 28_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF."— Transkript prezentace:

1

2 VY_12_INOVACE_ 28_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.

3 OPRAV CHYBY V DIKTÁTU Alyce si koupila nové liže. Pes lýže zmrzlynu na zemi. Lýba neslišela blýzké volání. Vašek daroval své kamarádce plišového medvídka. Naše lýpa už má poškozené líko. Na výletě v Přibislavi jsem ztratil nové líkové sandály. Pořídil si drahé ližařské vybavení. Doma má krásnou sbýrku známek. Řešení: Alice si koupila nové lyže. Pes líže zmrzlinu na zemi. Líba neslyšela blízké volání. Vašek daroval své kamarádce plyšového medvídka. Naše lípa už má poškozené lýko. Na výletě v Přibyslavi jsem ztratil nové lýkové sandály. Pořídil si drahé lyžařské vybavení. Doma má krásnou sbírku známek. Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. VY_12_INOVACE_ 28_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3


Stáhnout ppt "VY_12_INOVACE_ 28_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF."

Podobné prezentace


Reklamy Google