Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Silné stránkyPříklady/ situace Prostor pro rozvojPříklady/ situace Pohled na Vás zvenku – kolega Silné stránky a oblasti potenciálního rozvoje.....................................................Datum..................

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Silné stránkyPříklady/ situace Prostor pro rozvojPříklady/ situace Pohled na Vás zvenku – kolega Silné stránky a oblasti potenciálního rozvoje.....................................................Datum.................."— Transkript prezentace:

1 1

2

3

4

5

6

7 Silné stránkyPříklady/ situace Prostor pro rozvojPříklady/ situace Pohled na Vás zvenku – kolega Silné stránky a oblasti potenciálního rozvoje.....................................................Datum.................. Datum:Podpis:

8

9 Hodnoty vycházející z pracovní pozice Pracovní hodnoty z cvičení (lístečků) Životní hodnoty z cvičení 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Porovnejte tyto hodnoty mezi sebou a označte, zda se navzájem doplňují, negují, jsou si rovnocenné nebo jsou bezvýznamné.


Stáhnout ppt "1. Silné stránkyPříklady/ situace Prostor pro rozvojPříklady/ situace Pohled na Vás zvenku – kolega Silné stránky a oblasti potenciálního rozvoje.....................................................Datum.................."

Podobné prezentace


Reklamy Google