Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

-5. ročník soutěže Letní pecky, poznej všecky -termín: od 14.5. do 16.10.2016 -princip: sbírání razítek do Vandrovní knížky -na.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "-5. ročník soutěže Letní pecky, poznej všecky -termín: od 14.5. do 16.10.2016 -princip: sbírání razítek do Vandrovní knížky -na."— Transkript prezentace:

1 www.vychodnicechy.info

2 -5. ročník soutěže Letní pecky, poznej všecky -termín: od 14.5. do 16.10.2016 -princip: sbírání razítek do Vandrovní knížky -na 15 vybraných cyklotrasách nebo v cykloareálech

3 www.vychodnicechy.info Jak soutěžit? vyzvednout si Vandrovní knížku v turistických informačních centrech v kraji nebo stáhnout na www.pardubickykraj.cz/cyklopecky či www.vychodnicechy.info/cyklopecky www.pardubickykraj.cz/cyklopecky www.vychodnicechy.info/cyklopecky získat alespoň 3 razítka do Vandrovní knížky na některých z cyklotras. stačí absolvovat část cyklotrasy a nezáleží na tom, jestli na kole, pěšky nebo jiným způsobem

4 www.vychodnicechy.info Cyklotrasy -délka -náročnost -popis trasy -mapka -výškový profil -zajímavosti na trase

5 www.vychodnicechy.info

6 pro zařazení do slosování stačí ulovit 3 razítka vyplněnou zadní stranu odeslat poštou nebo elektronicky Destinační společnosti Východní Čechy

7 www.vychodnicechy.info Společné cyklojízdy Při zahájení soutěže společná cyklojízda radního Živného a veřejnosti od prodejny Cyklopoint Pardubice do NH v Kladrubech n. L., akce bude mediálně podpořena, Vybraní účastníci budou oceněni + možnost prohlídky hřebčína zdarma, V průběhu soutěže další 3 společné cyklojízdy s cílem na Švýcárně ve Slatiňanech, Prvním českém muzeu cyklistiky v Nových Hradech a v Tvrzi Orlice v Letohradě,.

8 www.vychodnicechy.info Razítkovací místa Budou uvedeny ve Vandrovních knížkách, razítka, razítkovací podušky a Vandrovní knížky dodá DSVČ na začátku května 2016, cílem soutěže je podpořit turistické atraktivity a poskytovatele služeb na trase vytipovaných cyklovýletů, žádné náklady ze strany razítkovacích míst.

9 www.vychodnicechy.info Organizátoři: Destinační společnost Východní Čechy Pardubický kraj Hlavní partner: CYKLO WORLD, a. s.


Stáhnout ppt "-5. ročník soutěže Letní pecky, poznej všecky -termín: od 14.5. do 16.10.2016 -princip: sbírání razítek do Vandrovní knížky -na."

Podobné prezentace


Reklamy Google