Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

,, Srdce na talíři“.  Datum konání: 18.3. 2015  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “

Podobné prezentace


Prezentace na téma: ",, Srdce na talíři“.  Datum konání: 18.3. 2015  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “"— Transkript prezentace:

1 ,, Srdce na talíři“

2  Datum konání: 18.3. 2015  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “

3 Čestnými hosty byl náměstek hejtmana Středočeského kraje pro školství, mládež a sport PaedDr. Milan Němec a dále zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Soutěž se konala v Kulturním domě v Městci Králové. Zúčastnilo se jí celkem 14 dvoučlenných týmů z celé České republiky, z toho 10 družstev oboru Stravovací a ubytovací služby.

4 Jejich soutěžní zadání sestávalo ze tří částí. Prvním úkolem bylo připravit moderní kanapky, druhý úkol obnášel přípravu obložených chlebíčků.

5

6  V oboru Stravovací a ubytovací služby naši školu reprezentovali žáci poprvé. Se všemi úkoly si poradili velmi dobře a přesto, že se vzhledem k vysoké konkurenci neumístili na žádném z oceněných míst, můžeme jejich účast na soutěži pokládat za úspěšnou.


Stáhnout ppt ",, Srdce na talíři“.  Datum konání: 18.3. 2015  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “"

Podobné prezentace


Reklamy Google