Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROJEKTOVÝ DEN AFRIKA AFRICKÉ ZNAKY. Několikrát do roka v každé vesnici soutěže Hned po hudbě a tanci nejoblíbenější činnost Jejich znaky a ornamenty.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROJEKTOVÝ DEN AFRIKA AFRICKÉ ZNAKY. Několikrát do roka v každé vesnici soutěže Hned po hudbě a tanci nejoblíbenější činnost Jejich znaky a ornamenty."— Transkript prezentace:

1 PROJEKTOVÝ DEN AFRIKA AFRICKÉ ZNAKY

2 Několikrát do roka v každé vesnici soutěže Hned po hudbě a tanci nejoblíbenější činnost Jejich znaky a ornamenty pro ně znamenají hodně Vyrývají si je i na tělo Jejich znaky a ornamenty jsou běžně viditelné i u nás, např. jako tetování

3 Každý znak pro různé kmeny jiný význam, ale takových znaků není mnoho protože každé kmeny si tvoří své Např.: Tento znak představuje v kmenu Nachšannů krásu a ženskost:

4 Většina kmenů má kvalitnější papír než ostatní, protože někteří si papír vyrábí jako Egypťané. Kreslení a psaní afričany hodně baví, bude Vás bavit taky?


Stáhnout ppt "PROJEKTOVÝ DEN AFRIKA AFRICKÉ ZNAKY. Několikrát do roka v každé vesnici soutěže Hned po hudbě a tanci nejoblíbenější činnost Jejich znaky a ornamenty."

Podobné prezentace


Reklamy Google