Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Finanční toky projektu vs. lhůty do 8. dne v měsíci Kontrola do 21. dne v měsíci KONTROLA 30 DNÍ VYŘAZOVÁNÍ KONTROLA 30 DNÍ POKYN PWC POKYN PŘÍJEMCI K.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Finanční toky projektu vs. lhůty do 8. dne v měsíci Kontrola do 21. dne v měsíci KONTROLA 30 DNÍ VYŘAZOVÁNÍ KONTROLA 30 DNÍ POKYN PWC POKYN PŘÍJEMCI K."— Transkript prezentace:

1 Finanční toky projektu vs. lhůty do 8. dne v měsíci Kontrola do 21. dne v měsíci KONTROLA 30 DNÍ VYŘAZOVÁNÍ KONTROLA 30 DNÍ POKYN PWC POKYN PŘÍJEMCI K VYSTAVENÍ ŽoP VYSTAVENÍ ŽoP do 5 dnů POSUZUJE 5 PRAC. DNÍ POSUZUJE 5 PRAC. DNÍ SCHVÁLENÍ PŘEVEDENÍ NA ÚČET PŘÍJEMCE 30 PRAC. DNŮ PŘÍJEMCE PŘEVEDE SCHVÁLENÉ ČÁSTKY NA ÚČTY PARTNERŮ 2 DNY PARTNER ŽoP PŘÍJEMCEPWC MPSV PWC PŘÍJEMCEPWC MPSV PŘÍJEMCE PARTNER Z UVEDENÉHO SCHÉMATU JE ZŘEJMÉ, ŽE OD SKONČENÍ MONITOROVACÍHO OBDOBÍ UBĚHNE K VYPLACENÍ SCHVÁLENÝCH VÝDAJŮ PARTNERŮM MINIMÁLNĚ 128 DNÍ MPSV A PWC NEJSOU POVINNI DODRŽET VÝŠE UVEDENÉ LHŮTY PŘÍJEMCE SESTAVUJE FZ ZA PROJEKT ZA DANÉ OBD. DO 21 DNŮ PO JEHO SKONČENÍ

2

3 Finanční toky projektu vs. lhůty do 30. dne v měsíci Kontrola KONTROLA 15 prac. dní Pokud nejsou žádné Připomínky je zpráva schválena PŘEVOD 5 PRAC. DNÍ PŘEVOD FIN. PROSTŘEDKŮ 25 PRAC. DNŮ PARTNER ŽoP PŘÍJEMCE Odbor Implementace Projektů ESF Ústí nad Labem PŘÍJEMCE PARTNER Z UVEDENÉHO SCHÉMATU JE ZŘEJMÉ, ŽE OD SKONČENÍ MONITOROVACÍHO OBDOBÍ UBĚHNE K VYPLACENÍ SCHVÁLENÝCH VÝDAJŮ PARTNERŮM CCA 50 pracovních dní. ODBOR ESF NENÍ POVINEN DODRŽET VÝŠE UVEDENÉ LHŮTY Zpracování monitorovací zprávy za projekt Odevzdání do 6. dne v měsíci POKUD PŘIPOMÍNKY – PŘÍJEMCE JE VYROZUMĚN A MÁ 15 PRAC. DNÍ NA DOPLNĚNÍ A OPRAVU


Stáhnout ppt "Finanční toky projektu vs. lhůty do 8. dne v měsíci Kontrola do 21. dne v měsíci KONTROLA 30 DNÍ VYŘAZOVÁNÍ KONTROLA 30 DNÍ POKYN PWC POKYN PŘÍJEMCI K."

Podobné prezentace


Reklamy Google