Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

J Ó náš pan prezident L E T I Š T Ě a jeho ...........strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém...........strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "J Ó náš pan prezident L E T I Š T Ě a jeho ...........strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém...........strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém."— Transkript prezentace:

1

2 J Ó náš pan prezident L E T I Š T Ě a jeho

3 ...........strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém...........strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém pan prezident /kromě majetku svého otce/ restituoval majetek, udal gestapu šest svých židovských podílníků protektor na Barandově, za což ho říšský protektor Reinhard Heydrich odměnil tím, že MU BYLY PŘIPSÁNY JEJICH PODÍLY !

4 Reinhard Heydrich měl rodinu Havlových v oblibě, pravidelně chodíval do Lucerny na šampanské a při různých příležitostech se nechal fotografovat i s malým Václavem Havlem, naším budoucím prezidentem.

5  

6  

7 No a takového jsme měli prezidenta. No a po někom takovém máme dnes v Praze letiště. NEJSME MY BLBEJ NÁROD ???

8


Stáhnout ppt "J Ó náš pan prezident L E T I Š T Ě a jeho ...........strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém...........strýc pana prezidenta Miloš Havel, po kterém."

Podobné prezentace


Reklamy Google