Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011."— Transkript prezentace:

1 Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011

2 Proč Projekt Bezpečí pro seniory Starší lidé se stále častěji stávají terčem zájmu kapsářů, zlodějů, podvodníků i násilníků. Senioři jsou zranitelnější i v silničním provozu. Když víte, co vás může ohrozit, máte větší šanci se nebezpečí chránit.

3 Cíle projektu: Jak se chránit před okradením. Jak předcházet riziku přepadení. Jak se vyhnout podvodu. Jak si zabezpečit majetek. Jak se chovat v silničním provozu.

4 Formy realizace Přednášková činnost s videoprojekcí ze strany policistů preventivně informačního oddělení. Předání informačních materiálů. Předání technických prostředků osobní ochrany. Předání reflexních pomůcek k ochraně v silničním provozu.

5 Financování projektu 270 000 Kč z neinvestiční dotace poskytnuté Ministerstvem vnitra ČR ze státního rozpočtu na projekty Krajského programu prevence kriminality v roce 2011. 30 000 Kč z rozpočtu projektu Plzeňský kraj - bezpečný kraj.

6 Časový harmonogram realizace Leden 2011 zpracování bezpečnostní analýzy. Únor 2011 žádost o posouzení projektu a o schválení dotace. Duben až červenec vytvoření informačních materiálů. Červenec a Srpen 2011 vyškolení lektorů. Září 2011 realizace projektu v terénu.

7 Děkuji za pozornost JUDr. Jiří Černý


Stáhnout ppt "Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011."

Podobné prezentace


Reklamy Google