Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Libereckéhry.cz Radek Dobrý Manažer projektu. O projektu Projekt absolventů TU v Liberci Motivovat obyvatele Liberce k absolvování procházek po Liberci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Libereckéhry.cz Radek Dobrý Manažer projektu. O projektu Projekt absolventů TU v Liberci Motivovat obyvatele Liberce k absolvování procházek po Liberci."— Transkript prezentace:

1 libereckéhry.cz Radek Dobrý Manažer projektu

2 O projektu Projekt absolventů TU v Liberci Motivovat obyvatele Liberce k absolvování procházek po Liberci Turistům nabídnout program, který spojí nejzajímavější místa v Liberci a nabídne doplňkový program – řešení kriminálních příběhů Cílová skupina: mladí lidé do 25 let Partneři projektu:

3 Technické řešení projektu Základní předpoklad: zařízení s OS Android a zadní kamerou Před začátkem hry si uživatel stáhne aplikaci do svého telefonu Po městě jsou rozmístěny QR kódy, které se načtou do aplikace, kde otevírají otázky Po zodpovězení otázky dostane hráč indicii, která mu pomůže při řešení příběhu a dozví se, kam má jít dál Po absolvování celé trasy hráči odpovídají na závěrečnou otázku: „kdo spáchal daný zločin?“

4 Vzorový QR kód pro hru LHÁŘ

5 V současné době Název hry: LHÁŘ: milenec? soused? zahradník? Termín hry: 3. 1. – 31. 12. 2014 Účast: 81 týmů (k 28. 2. 2014)

6 Děkuji Vám za pozornost! Radek Dobrý, radek.dobry@libereckehry.czradek.dobry@libereckehry.cz www.libereckehry.czwww.libereckehry.cz, facebook.com/libereckehry.czfacebook.com/libereckehry.cz


Stáhnout ppt "Libereckéhry.cz Radek Dobrý Manažer projektu. O projektu Projekt absolventů TU v Liberci Motivovat obyvatele Liberce k absolvování procházek po Liberci."

Podobné prezentace


Reklamy Google