Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zapni si zvuk Proč podporovat mír Datum: 19.3.2011 05:16:00 Bezletová zóna nad Libyí A je to tady. Bezletová zóna nad Libyí je radou bezpečnosti odsouhlasena.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zapni si zvuk Proč podporovat mír Datum: 19.3.2011 05:16:00 Bezletová zóna nad Libyí A je to tady. Bezletová zóna nad Libyí je radou bezpečnosti odsouhlasena."— Transkript prezentace:

1

2 Zapni si zvuk Proč podporovat mír

3 Datum: 19.3.2011 05:16:00 Bezletová zóna nad Libyí A je to tady. Bezletová zóna nad Libyí je radou bezpečnosti odsouhlasena. Zapamatujte si; Havel bude chrochtat blahem nad dalším humanitárním bombardováním, Klaus opět huhňavě přikyvovat, že je to ve skutečnosti válka, ale nikdy nepoužije své autority presidenta suverénního státu,aby vznesl protest, čímž opět jenom dokáže, že nejsme suverénní stát a on je jen pouhá loutka. Loutka, jejíž roli Kaddáfí odmítl hrát. Bombardování, při němž Kaddáfí zahyne, neboť jest jediným cílem "demokracie" usmrtit Kaddáfího(stejně, jako kdysi Husaina), jenž se při převzetí moci stal pevnou překážkou západu, demokraticky rozkrádat přírodní bohatství státu. Libyjci si dosud neuvědomují, co pro ně Kaddáfí udělal tím, že západ odřízl od ropného vemena a začal ropu prodávat sám. Ale oni to poznají. A budou vzpomínat, ale to už bude pozdě. Měl jsem příležitost mluvit s člověkem, který se odstěhoval z Libye. Neměl rád Kaddáfího, protože rozdával všem. Neměl rád Kaddáfího, protože Kaddáfí nechal postavit mnohakilometrové vodovody, zatímco tento člověk by raději vodu na západě kupoval a doma prodával. A já jako bych tehdy viděl toho našeho tuneldědka. Počkáme a uvidíme, jak se situace vyvine. A nepřeháním, když řeknu, že se bude vyvíjet pro lidstvo velmi nepříznivě. Ruce pryč od Libye. Dnes je naprosto jasné, že za posledních čtrnáct dnů nás novináři krmili samou lží o žoldácích a masovém vraždění civilistů Kaddáfího vojsky. Opět jen novinářská estráda mající za úkol ospravedlnit humanitární bombardování z jediným cílem, získat kontrolu na ropným vemenem. Počet mrtvých není v tomto směru důležitý

4

5 Každý, kdo tvrdí že vede válku pro zachování demokracie je velký lhář a podvodník

6 Válka se vede především pro peníze

7 Válka je především velký kšeft

8 Pod hlavičkou demokracie a boje s terorismem se ve světě vydělávají miliardy

9

10 Vždy se ptejte?? A kdo na tom vydělá??

11

12

13 Mír – to je krátký okamžik mezi tím, než se přebijí zbraně a najde nový cíl

14

15

16 Nagasaki nukleárny post- holokaust

17 Dítě těsně před tím, než skončí v pařátech dravce...

18 SVĚT JE VE VÁLCE. SVĚT JE VE SMUTKU. TENTO e-mail MUSÍ OBĚHNOUT SVĚT A PŘESVĚDČIT I TY KTEŘÍ NECHTĚJÍ POCHOPIT. ŽÁDEJME, ABY MÍR A ROZUM NA ZEMI ZVÍTĚZIL NAD ZISKEM.

19 ŽÁDÁME, ABY BYL TENTO e-mail PŘELOŽEN DO VŠECH JAZYKů ABY SE VŠICHNI NEZÁVISLE NA RASE, BARVĚ PLETI, VYZNANÍ A NEBO NÁRODNOSTI, MOHLI ZÚČASTNIT NA TETO VELKÉ ŽÁDOSTI O MÍR. ŽÁDÁME, ABY BYL TENTO e-mail PŘELOŽEN DO VŠECH JAZYKů ABY SE VŠICHNI NEZÁVISLE NA RASE, BARVĚ PLETI, VYZNANÍ A NEBO NÁRODNOSTI, MOHLI ZÚČASTNIT NA TETO VELKÉ ŽÁDOSTI O MÍR.

20 Dík za to, že nepřerušíš tento řetěz. “NENECHÁVEJ” si jej pro sebe. Ať jsou všichni lidé na celém světě šťastní! Přepošli jej aspoň jednému člověku NEBUDE TO ZBYTEČNÉ...!!!

21 Paz – Pax – Peace – 和平 – Pace Shanti – Frieden – 평화 – La paix 平和 – Мир – Vrede – Mír - Ειρήνη – Mier

22 Bojujeme proti všem chorobám, i proti “Nespravodlivosti” http://www.mdm.org.ar E-mail: pabloluna@intramed.net Ver de nuevo Salir


Stáhnout ppt "Zapni si zvuk Proč podporovat mír Datum: 19.3.2011 05:16:00 Bezletová zóna nad Libyí A je to tady. Bezletová zóna nad Libyí je radou bezpečnosti odsouhlasena."

Podobné prezentace


Reklamy Google