Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Adinkra je bavlněná tkanina vyrábějící se v Ghaně a Pobřeží slonoviny s tradičními symboly Akan vyznačenými na ni. Tyto symboly jsou Adinkra metafory,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Adinkra je bavlněná tkanina vyrábějící se v Ghaně a Pobřeží slonoviny s tradičními symboly Akan vyznačenými na ni. Tyto symboly jsou Adinkra metafory,"— Transkript prezentace:

1

2

3  Adinkra je bavlněná tkanina vyrábějící se v Ghaně a Pobřeží slonoviny s tradičními symboly Akan vyznačenými na ni. Tyto symboly jsou Adinkra metafory, které představují přísloví, podobenství, připomínají historické události, expresní univerzální hodnoty a pojmy související s jedinečným, jak zacházíme jeden s druhým.

4

5  Děláme to proto, abychom se seznámili s Afrikou více. Zástupci žákovského parlamentu nás seznámí s životem afrických dětí, africkou kulturou, hudbou a školstvím. Dále se dozvíme, jak funguje adopce na dálku a přiblíží nám život našich adoptovaných spolužáků v Keni - Otiena a Omar.

6  Konec


Stáhnout ppt " Adinkra je bavlněná tkanina vyrábějící se v Ghaně a Pobřeží slonoviny s tradičními symboly Akan vyznačenými na ni. Tyto symboly jsou Adinkra metafory,"

Podobné prezentace


Reklamy Google