Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor: Mgr.Dana Vagenknechtová Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“ OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor: Mgr.Dana Vagenknechtová Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“ OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních."— Transkript prezentace:

1 Autor: Mgr.Dana Vagenknechtová Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“ OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách

2

3 Vedle nás bydlí (ti) Dickensovi. (Ti) Erbenovi se vloni přestěhovali. Našimi přáteli jsou také (ti) Pickwickovi.

4 Bez Koštejnových tady bude nuda. (otcových, matčiných) Zahlédl jsem ve městě Albrechtovy. (ty otcovy, matčiny) O Loudových mluvíme vždy jen v dobrém. (otcových, matčiných)

5 (ti) bratři Weasleyovi (ty) sestry Geisslerovy pozval (ty) bratry Weasleyovy bratři a setry Čápovi spatřil (ty) bratry a sestry Čápovy

6 Pro Dvořákov__ to byla nejhezčí dovolená. Ve světě jsou dobře známí manželé Zátopkov__. Z bytu Pravdov__ch se ozval křik. Brejchov__ odjeli na dovolenou do Itálie. Na novomanžele Kovářov__ čekali před radnicí přátelé. Babička peče koláče i pro Svobodov__. Hana a Věra Novákov__ vystavovaly své výrobky. Obě děti Lázničkov__ odjely včera na tábor. Kamil a Jan Novákov__ dojeli šestí. Bratry Pospíšilov__ už asi nikdo nepřekoná.

7 http://www.ceskatelevize.cz/porady/10087752169-simpsonovi-ii/ http://foxy-girl.blog.cz/0903/addamsova-rodina http://eygamknihomoli.blogspot.com/ http://www.easybuy.cz/kategorie/900-levne-knihy/detail/501204-karel-jaromir- erben-kytice/ http://weasleyweb.blog.cz/en/0912/6 HOŠNOVÁ, Eva a kol. Český jazyk 8 pro základní školy. 1.vyd.Praha: SPN, 2009. ISBN 978-80-7235-425-2. s.28.


Stáhnout ppt "Autor: Mgr.Dana Vagenknechtová Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“ OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních."

Podobné prezentace


Reklamy Google