Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Apple.  Apple je společnost která vyrábí chytrou elektroniku např: mobilní telefony(I- Phone), hodinky(apple watches), tablet(i Pad), MP3(I Pod).

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Apple.  Apple je společnost která vyrábí chytrou elektroniku např: mobilní telefony(I- Phone), hodinky(apple watches), tablet(i Pad), MP3(I Pod)."— Transkript prezentace:

1 Apple

2  Apple je společnost která vyrábí chytrou elektroniku např: mobilní telefony(I- Phone), hodinky(apple watches), tablet(i Pad), MP3(I Pod).

3 I-Phone 6 s  I-Phone 6s si můžeme pořídit v České Republice od 17 890kč(jen s 16GB paměti). Koupit si ho můžeme ve specializovaných obchodech např. I-setos a I-style.

4 I-Phone 6  Můžeme si ho koupit ve dvou velikostech I-Phone 6 4,7 palců a I- Phone 6s 5,5 palců. Je vybaven procesorem apple A9 14 nm.

5 I-Phone 5 I-Phone 5 byl představen jako nástupce I- Phonu 4.I-Phone 5 poprvé použil konektor lightning.(vlevo lightning )

6 I-Phone 5s  I-Phone 5s je pátá generace I-Phonů. Je vybaven čipsetem apple A5.můžeme si ho koupit od 6990kč do 16000kč.

7 Lightning  Konektory lightning byli představeny 12. září 2012.U všech později uvedených iOS zařízení nahrazuje starší 30pinový konektor.

8 Historie  I-Phony seřazené od nejstarších(zleva).

9 Čínské kopie  Čína vyrábí kopie aut ale i mobilních telefonů např. I-Phonů.

10 I-Phone 6  U I-Phonů 6 se objevil problém.Když někam jedete nějakým dopravním prostředkem a necháte mobil v kapse tak se za 2-3 H. Tak se ohne. Později ho ale apple vystužil.

11 Odkaz na video  Video Video

12 Děkuji za pozornost.  KONEC


Stáhnout ppt "Apple.  Apple je společnost která vyrábí chytrou elektroniku např: mobilní telefony(I- Phone), hodinky(apple watches), tablet(i Pad), MP3(I Pod)."

Podobné prezentace


Reklamy Google