Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ."— Transkript prezentace:

1 Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ  SPOLEHLIVÝ PROJEKT S DLOUHODOBÝM TRVÁNÍM

2  Jednoduché, výnosné, časově nenáročné!  Výdělky i bez referálů, s nimi však více!  Z jedné IP adresy možno více účtů.  Mezinárodní působení  Žádné měsíční poplatky, žádné povinné nákupy! € SKUTEČNÉ PENÍZE NA VÁŠ ÚČET

3  Vaše investované peníze vkládáme do reklamních bannerů pro solventní firmy ve Francii. Doporučujeme jejich webové stránky, zvyšujeme jejich návštěvnost, topujeme jejich vyhledávání na Google a tím zvyšujeme firmám profit.  Fungujeme spolehlivě, proto je v PROFITS25 o reklamu zájem! Vyděláváme peníze členům i firmám!

4 na stejném principu jako funguje GOOGLE ADWORDS nebo SEO OPTIMALIZACE Ale levněji A dělíme se s Vámi o své zisky! € CO SLÍBÍME, VŽDY SPLNÍME!

5  Facebook vydělá 370 USD hned po Vaší registraci na jejich portále?  Za všechny nákupy v e-shopech na Facebooku získá provozovatel FB 25% provize ?  Stejně vydělává i provozovatel PROFITS 25! € O výdělek se dělí se svými členy, proto dokážeme i my vydělávat hodně peněz!

6  Kupuješ si reklamní kupony, každý v hodnotě 25 Euro.  Minimální nákup na začátku jsou dva kupony.  Výnos z jednoho kuponu činí 40%.  Doba trvání kuponů je 16 týdnů.  V balance vidíme každý pátek svůj výdělek.  Výběr možný kdykoliv, minimálně 20 Euro. VÍME PŘESNĚ NA CO MÁME NÁROK! €

7 Jednou za týden odklikáš reklamy. € Do 30 ti kuponů 10 reklam. Od 31 do 100 kuponů 20 reklam. Nad 100 kuponů 30 reklam. To přece zvládne i malé dítě!

8  Sedmnáctý týden končí platnost kuponu. Máš zpět svoje investované peníze + 40% zisku! Můžeš vybrat vše a skončit, ale to je škoda!  Reinvestuj maximum kolik můžeš a vybuduj si stálý zdroj příjmů vyplácený týdně!

9 Druhým způsobem jak vydělat peníze je sponzoring. PROVIZE: 1. linie 10% € 2. linie 5% € 3. linie 3% 4. linie 2% Tato procenta dostáváš z výšky vkladu referálů a ze všech jejich dalších koupených kuponů kdykoliv v budoucnu. REGISTRUJ RODINU, KAMARÁDY, ZNÁMÉ. VYDĚLÁŠ MNOHEM VÍCE!

10

11 Petr Tomič E-mail: bungal555@seznam.cz Skype: victorka10 Upozornění: Registrační link posíláme po dohodě vážným zájemcům. Nepotřebujeme stovky registrovaných členů. Pomáháme těm, kteří si to zaslouží! Těším se na Vás!


Stáhnout ppt "Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ."

Podobné prezentace


Reklamy Google