Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Svatba. Svatební oznámení Pracovala: Eliška Peterková Na oznámení byl použit tmavě modrý a bílý papír. 3D ozdobou je tmavá mašle. Hlavním motivem je motýl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Svatba. Svatební oznámení Pracovala: Eliška Peterková Na oznámení byl použit tmavě modrý a bílý papír. 3D ozdobou je tmavá mašle. Hlavním motivem je motýl."— Transkript prezentace:

1 Svatba

2 Svatební oznámení Pracovala: Eliška Peterková Na oznámení byl použit tmavě modrý a bílý papír. 3D ozdobou je tmavá mašle. Hlavním motivem je motýl.

3 Svatební oznámení Pracovala: Ivana slivková Na druhém oznámení byl použit světle modrý a bílý papír. 3D ozdobou je podobně jako u prvního oznámení světlá mašle. Hlavním motivem je opět motýl.

4 Svatební šaty Pracovala : Kristýna Špalková Svatební šaty jsou na papíře, ale některé detaily vystupují z podkladu. Na výrobu byl použit tvrdý papír, lepenka, modré ubrousky a pastelky.

5 Svatební blahop ř ání Pracovala : Josefína Šlechtová Na blahopřání byl použit bílý a je modrý papír. Hlavním motivem je srdce.

6 Svatební blahop ř ání Pracovala : Apolena Sochůrková Na druhé blahopřání byl použit modrý a bílý papír. Hlavním motivem je motýl i srdce.

7 Svatební blahop ř ání Pracovala : Nikol Peterková Na třetí blahopřání byl použit opět bílý a modrý papír. Dvě srdce na vnější straně blahopřání znázorňují dva novomanžele. Hlavním motivem je tedy srdce.

8 Malý p ř ídavek

9

10

11

12

13

14

15

16

17 D ě kujeme za pozornost


Stáhnout ppt "Svatba. Svatební oznámení Pracovala: Eliška Peterková Na oznámení byl použit tmavě modrý a bílý papír. 3D ozdobou je tmavá mašle. Hlavním motivem je motýl."

Podobné prezentace


Reklamy Google