Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Chuchelský háj. poloha Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Chuchelský háj je jedním z posledních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Chuchelský háj. poloha Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Chuchelský háj je jedním z posledních."— Transkript prezentace:

1 Chuchelský háj

2 poloha Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Nachází se mezi Velkou a Malou Chuchlí. Nachází se mezi Velkou a Malou Chuchlí.

3 doprava Jeli jsme autobusem 244 na zastávku Malá Chuchle. Potom jsme šli podchodem do lesa. Jeli jsme autobusem 244 na zastávku Malá Chuchle. Potom jsme šli podchodem do lesa.

4 kostelík Toto je kostelík svaté pany Marie, který se nachází v Malé Chuchli pod Chuchelským hájem. Toto je kostelík svaté pany Marie, který se nachází v Malé Chuchli pod Chuchelským hájem.

5 nabízí Chuchelský háj nabízí mini ZOO spoustu hřišť a zajímavostí o zvířatech a rostlinách. Chuchelský háj nabízí mini ZOO spoustu hřišť a zajímavostí o zvířatech a rostlinách. PS: Toto je jaterník, který jsme viděli v lese. PS: Toto je jaterník, který jsme viděli v lese.

6 houby

7 rostliny V Chuchelském háji roste mnoho rozmanitých druhů rostlin a živočichů. V Chuchelském háji roste mnoho rozmanitých druhů rostlin a živočichů. Nejrozšířenější strom v Chuchelském háji je dub zimní. Nejrozšířenější strom v Chuchelském háji je dub zimní.

8 živočichové V Chuchelské mini ZOO se nachází spousta druhů zvířat. V Chuchelské mini ZOO se nachází spousta druhů zvířat. Toto jsou daňci. Toto jsou daňci.

9 živočichové

10 lesní a luční hřiště

11 Chuchelské lesy

12 mapy

13 doporučení Chuchelský háj je zajímavé místo určené k lepšímu poznání rostlin a živočichů, kteří žijí v českých lesích. Můžeme všem vřele doporučit návštěvu Chuchelského háje. Chuchelský háj je zajímavé místo určené k lepšímu poznání rostlin a živočichů, kteří žijí v českých lesích. Můžeme všem vřele doporučit návštěvu Chuchelského háje.


Stáhnout ppt "Chuchelský háj. poloha Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Chuchelský háj je jedním z posledních."

Podobné prezentace


Reklamy Google