Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor."— Transkript prezentace:

1 Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor s logem své společnosti. Klepněte na tlačítko OK. Velikost loga změníte následujícím způsobem: Klepněte tlačítkem myši uvnitř loga. Na obvodu loga se objeví čtverečky nazývané úchyty. Pomocí těchto úchytů lze změnit velikost objektu. Pokud před použitím úchytů podržíte stisknutou klávesu SHIFT, budou zachovány poměry objektu.

2 Národní základna humanitární pomoci  Projekt má za cíl zdokonalit systém logistiky v případě mimořádných událostí (vedoucí k efektivnějšímu a rychlejšímu přijímání a vysílání humanitární pomoci) a vytvořit tak potřebnou infrastrukturu, která bude garantem urychlení a zdokonalení poskytovaných veřejných služeb v této oblasti.  Projekt zahrnuje vybudování Národní základny humanitární pomoci ve Zbirohu.  Gestorem a předkladatelem projektu je MV-generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky (MV-GŘ HZS ČR).

3 Národní základna humanitární pomoci V rámci projektu bude vytvořena Národní základna humanitární pomoci, která Hasičskému záchrannému sboru ČR umožní: efektivně přijímat technickou a věcnou pomoc poskytnutou České republice, institucím, firmám, občanům a jiným příjemcům, organizovat její urychlené převzetí, roztřídění a případné uskladnění, zabezpečit efektivní shromáždění, expedici a dopravu věcné a materiální pomoci do zahraničí, zejména expedici do kteréhokoliv státu Evropské unie či jinam do světa, kde bude věcné pomoci zapotřebí.

4 Národní základna humanitární pomoci Dopad projektu:  Základna umožní zdokonalení veřejných služeb poskytovaných v oblasti odstraňování následků krizových událostí, a to zkrácením doby reakce, zvýšením efektivnosti a zlepšenou koordinací příjmu, zrychlením manipulace a distribuce humanitární pomoci.

5 Národní základna humanitární pomoci K vytvoření základny bude využito stávají- cího objektu v areálu Hasičského záchranného sboru ČR v obci Zbiroh. Základnu bude vlastnit a provozovat Hasičský záchranný sbor ČR.

6 Národní základna humanitární pomoci Harmonogram přípravy a realizace projektu: Studie proveditelnosti – červen – říjen 2008 Projektová dokumentace – květen 2009 Nákup dopravní a manipulační techniky – průběžně 2009 Rekonstrukce objektu, úprava přilehlých ploch, celkové dokončení stavební části – do 31.10.2010 Zahájení užívání objektu – 1.11. 2010

7 Národní základna humanitární pomoci Integrovaného operačního programu Projekt bude spolufinancován z Integrovaného operačního programu prostřednictvím oblasti intervence 3.4 Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik. Celkový rozpočet projektu je cca 85 mil. Kč ve struktuře: 85 % z prostředků strukturálních fondů Evropské unie a 15 % národní spolufinancování (rozpočtová kapitola MV-generálního ředitelství HZS ČR).

8 Dotazy? MV-generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky www.hzscr.cz


Stáhnout ppt "Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor."

Podobné prezentace


Reklamy Google