Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DIABOLO. Obecně Diabolo je tricková (hra č ka) v ě ci č ka, se kterou m ů žete d ě lat neuv ěř itelné triky. Trik ů a jednotlivých diabol, vodících h.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DIABOLO. Obecně Diabolo je tricková (hra č ka) v ě ci č ka, se kterou m ů žete d ě lat neuv ěř itelné triky. Trik ů a jednotlivých diabol, vodících h."— Transkript prezentace:

1 DIABOLO

2 Obecně Diabolo je tricková (hra č ka) v ě ci č ka, se kterou m ů žete d ě lat neuv ěř itelné triky. Trik ů a jednotlivých diabol, vodících h ů lek, š ňů rek a p ř íslušenství je taky nesepo č etn ě mnoho.

3 Můj typ Já doporu č uji diabolo HARLEQUIN,které vlastním. Je dobré pro za č áte č níky i pokro č ilé. H ů lky tomuto diabolu doporu č uji ALU STICK. Je docela lehké na váhu. Mn ě se moc líbí, dá se s tím vyhodit diabolo až do výšky menšího stromu. Bavím m ě to s ním pracovat. Toto diabolo mi doporu č il David Stojka

4 TOTO JE DIABOLO HARLEQUIN ^ ^ ^ ^ ^^

5 Nejlepší E-SHOP podle mě Podle m ě je nejlepší E-SHOP portál žongluj imrvére. Krom diabola tam m ů žete nalézt i jiné trikové hra č ky… Jako nap ř íklad yoyo, hula hops atd. WEB: http://www.zongluj.cz/ http://www.zongluj.cz/

6 D ě kuji za shlédnutí a p ř eji hezký den…


Stáhnout ppt "DIABOLO. Obecně Diabolo je tricková (hra č ka) v ě ci č ka, se kterou m ů žete d ě lat neuv ěř itelné triky. Trik ů a jednotlivých diabol, vodících h."

Podobné prezentace


Reklamy Google