Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Organizační informace pro rodiče SRPŠ – vybrat zástupce - maškarní ples pořádaný SRPŠ BESEDA s autorem a ilustrátorem Pavlem Čechem – 12. dubna, možnost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Organizační informace pro rodiče SRPŠ – vybrat zástupce - maškarní ples pořádaný SRPŠ BESEDA s autorem a ilustrátorem Pavlem Čechem – 12. dubna, možnost."— Transkript prezentace:

1 Organizační informace pro rodiče SRPŠ – vybrat zástupce - maškarní ples pořádaný SRPŠ BESEDA s autorem a ilustrátorem Pavlem Čechem – 12. dubna, možnost podpisu knihy (památníku) 29.4. - branný den a čarodějnice 9. 5. - Čapí hnízdo (sraz v 8:00 hod před školou)

2 http://www.levneubytovani.net/misto/lounovice-pod-blanikem/ Projekt,,Karel IV.'' - vyvrcholením je vícedenní výlet do přírody – 13. - 17. června - Rekreační středisko Blaník – Smršťov 19 – Louňovice pod Blaníkem do konce dubna - Cena 1 500,-Kč na žáka – do konce dubna - Doprava na místo – vlastní (sraz až na místě) - Ubytování ve zděných domcích s přímotopy - Kryté bazény s příhřevem vody - Téma – v duchu Karla IV. - kostýmy dle této doby podle vlastního uvážení (družina Karla IV.)

3 23. června – Divadlo Kalich – závěrečné vystoupení pro rodiče (spojeno s besídkou ke Dni matek) Projekt environmentální výchovy -,,Vrbičková stavba'', venkovní učebna, bylinková spirála Uskutečněny projekty 56, 57 – pracovní dílny, čtenářské dílny, výjezd do Anglie, Angličtina e-learning). Nyní – projekt,,Zahrada'' Příští rok – projekt,,Multikulturní výchova'' – divadla, výstavy atd., akce v září na zahradě. Vstupujeme do šablon, týkající se,,podpory sociálního rozvoje žáků, profesního rozvoje pedagogů, aj.)

4 Přístavba školy – čekáme na výsledky vyjádření MŠMT (pokud ano – dokončení do konce r. 2016) Jednání s majiteli zámku Podpora obce Půdní vestavba pro 1. ročník – příští rok (plný stav - 113 žáků) Pronájem sousední části zahrady (za hřbitovem), příprava proběhne o prázdninách


Stáhnout ppt "Organizační informace pro rodiče SRPŠ – vybrat zástupce - maškarní ples pořádaný SRPŠ BESEDA s autorem a ilustrátorem Pavlem Čechem – 12. dubna, možnost."

Podobné prezentace


Reklamy Google