Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová KDO JSEM? Mám rád přírodu a zvířata. Rád sportuji. Jsem veselý a kamarádský.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová KDO JSEM? Mám rád přírodu a zvířata. Rád sportuji. Jsem veselý a kamarádský."— Transkript prezentace:

1 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová KDO JSEM? Mám rád přírodu a zvířata. Rád sportuji. Jsem veselý a kamarádský.

2 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Činnost: Moje tričko Nakresli si na list papíru tričko, které by tě mělo představit okolí. Maluj nebo piš, co je pro tebe charakteristické (vlastnosti, co máš rád, nerad, …). Položte hotová trička před sebe a poznávejte své spolužáky.

3 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Deštník sebeúcty 1.Nakresli si na list papíru deštník se šesti políčky. 2.Dvěma oblíbenými barvami ho střídavě vybarvi. 3.Do stejně barevných polí napiš vlastnosti, které máš a které bys chtěl získat. O deštnících diskutujte a vystavte je ve třídě. Ve skupině formou brainstormingu napište čeho si na lidech vážíte. O vlastnostech diskutujte.

4 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Činnost: Kdo jsem? Každý sám odpoví na následující otázky: 1.Největší radost mám když, …………………….……… 2.Cítím se v pohodě když …………………………...…… 3.Jsem na sebe pyšný, když ……………………………... 4.Jsem úspěšný v …………...……………………………. 5.Nejlepší věc, kterou jsem kdy udělal, je ……………… Kdo chce přečíst své odpovědi?

5 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Umíš vysvětlit tyto pojmy? asertivita konflikt rezignace afekt fantazie vášeň

6 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Činnost ve skupině: 1.Na velký arch papíru pište city, které vás napadají. 2.Roztřiďte je na pozitivní a negativní. 3.Kterých je víc? Proč? 4.Vyjádři některé city beze slov.

7 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost úcta = respect asertivita = assertiveness deštník = umbrella tričko = shirt názor = opinion fantazie = fantasy vášeň = passion rezignace = resignation konflikt = conflict

8 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Činnost: Reklama na sebe Vytvoř reklamu sám na sebe. Můžeš si zvolit např. inzerát do novin nebo školního časopisu, plakát, heslo, ……… Představ svou reklamu ostatním.

9 Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Použité zdroje: http://office.microsoft.com/cs-cz/images/??Origin=EC790014051029&CTT=6&ver=12&app=winword.exe


Stáhnout ppt "Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová KDO JSEM? Mám rád přírodu a zvířata. Rád sportuji. Jsem veselý a kamarádský."

Podobné prezentace


Reklamy Google