Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“"— Transkript prezentace:

1 2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“

2 2. RO Č NÍK GASTRONOMICKÉ SOUT ĚŽ E PRO Ž ÁKY U Č EBNÍCH OBOR Ů VZD Ě LÁNÍ KATEGORIE „E“ „SRDCE NA TALÍ Ř I“ Datum konání: 18.3.2015 Garant soutěže: Asociace cukrářů a kuchařů ČR Pod záštitou: herečky Ljuby Krbové Organizátor soutěže: SOŠ a SOU, T. G. Masaryka 9, Městec Králové Téma soutěže:,,Z pohádky do pohádky“ Čestný host: náměstek hejtmana středočeského kraje pro školství, mládež a sport PaedDr. Milan Němec, MBA.

3 Soutěže se zúčastnilo 32 soutěžících z celé republiky učebního oboru Potravinářská výroba a Stravovací a ubytovací služby. Naši školu v oboru Potravinářská výroba prezentovala: Veronika Fajtová a Jitka Strnadová, žákyně třetího ročníku.

4 Zadaným úkolem bylo před hodnotící odbornou komisí ozdobit připravený korpus v časovém limitu 120 minut na téma „Z pohádky do pohádky“.

5 Žákyně si zvolily téma:,, Medvídek Pú a jeho přátelé“

6 Zasloužené vítězství Děvčata odvedla skvělou práci. Dort nejen krásně vypadal, ale také výborně chutnal, což porota ocenila 1. místem

7 Závěrečné hodnocení Dne 18.3.2015 se v Městci Králové konal 2. ročník gastronomické soutěže kategorie E:,,Srdce na talíři.“ Z naší školy se zúčastnila i dvojice děvčat za obor Potravinářská výroba, ŠVP- cukrář, cukrářská výroba. Porota hodnotila dodržování hygienických pravidel, vzhled soutěžících, dodržování gastronomických pravidel, kreativitu, sladění výrobku, vzhled a chuť výrobku, kterou mohla posoudit na dovezených degustačních kouscích. Úsilí, které děvčata vynaložila na splnění úkolu se vyplatilo, získala krásné 1. místo a naše škola je na ně právem hrdá.


Stáhnout ppt "2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“"

Podobné prezentace


Reklamy Google