Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s."— Transkript prezentace:

1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.

2 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. CROSS COMPLIANCE Rostlinná výroba ve vztahu ke krajině a životnímu prostředí 20.října 2008 (RCSICV Klatovy) CROSS COMPLIANCE Živočišná výroba, potravinářství a krmivářství 9.prosince 2008 (RCSICV Klatovy)

3 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Úhlava, o.p.s. Nestátní nezisková organizace založená v roce 2001v Klatovech Zabývá se především vzdělávací, poradenskou a informační činností se zaměřením na regionální rozvoj, dotace a granty EU, životní prostředí a zemědělství Projekty v oblasti zemědělství: RegioAgri centrum (www.rac.uhlava.cz)www.rac.uhlava.cz Síť environmentálních informačních a poradenských center v regionu Šumava (http://env.isumava.cz)http://env.isumava.cz Kulaté stoly Venkovská turistika a agroturistika (www.uhlava.cz)www.uhlava.cz Podpora konkurenceschopnosti zemědělských farem v česko-bavorském příhraničí (poradny pro zemědělce)

4 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt ZEMĚDĚLEC V EU 2 typy seminářů v 6 krajích ČR Cheb, Klatovy, Strakonice, Pelhřimov, Olomouc, Pardubice Tištěná publikace „Zemědělec v EU“ CD pro účastníky Studijní materiály na www.rac.uhlava.czwww.rac.uhlava.cz eLearning Finance ze zdrojů EU

5 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Ing. Petr Jakobe, CSc. (SŠZP Klatovy) Cross-compliance Ing. Jindřich Černý, Ph.D. (ČZU Praha) Nitrátová směrnice Ing. Jiří Papež, předseda Zemědělského výboru Poslanecké sněmovny ČR Kontrola dodržování zákonných požadavků na hospodaření, aktuální stav legislativy Ing. Blanka Fedáková Havarijní plány

6 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář manažer projektu Zemědělec v EU Úhlava, o.p.s., Krameriova 138, 339 01 Klatovy tel. 602 416 622, 376 311 745 email: kolar@uhlava.czkolar@uhlava.cz www.rac.uhlava.cz Přeji příjemný den strávený na semináři…


Stáhnout ppt "Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s."

Podobné prezentace


Reklamy Google