Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Měřící přístroje pro kolejovou dopravu. Obsah prezentace O společnosti. Hlavní oblasti, specializace. Automatické měřící systémy pro kontrolu tvarů a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Měřící přístroje pro kolejovou dopravu. Obsah prezentace O společnosti. Hlavní oblasti, specializace. Automatické měřící systémy pro kontrolu tvarů a."— Transkript prezentace:

1 Měřící přístroje pro kolejovou dopravu

2 Obsah prezentace O společnosti. Hlavní oblasti, specializace. Automatické měřící systémy pro kontrolu tvarů a rozměrů. Ruční měřící přístroje pro kolejovou dopravu. Další možnosti.

3 Main fields, specializations 1992Vznik společnosti 2001ISO 9001 TÜV International 2004 První aplikace laseru v automatizaci 2009 Spolupráce se spol. Riftek 2014Siemens Solution Partner

4 Nabídka přístrojů pro kolejovou dopravu Výhody: Rychlost, přesnost, snadná manipulace. Elektronická evidence, archivace. Ekonomické výhody.

5 Automatické systémy Geopar - Automatický systém na měření geometrických parametrů pro vyvázané dvojkolí. Různé varianty měření geometrických parametrů. Vysoká rychlost a přesnost měření.

6 Automatické systémy Průjezdné systémy při rychlosti 20 km/hod. Geometrie vagonu Geometrie kola (profil, příruba) Kontrola povrchu kola.

7 Nabídka přístrojů pro kolejovou dopravu S našimi přístroji můžete měřit: Průměr styčné kružnice kola. Obrys a další veličiny tramvajového kola. Rozkolí. Profil hlavy kolejnice. Profil brzdových kotoučů.

8 Měření průměru styčné kružnice kola Přistroj IDK je určen pro měření průměru styčné kružnice kola (stupně opotřebení) tramvajových kol při technických kontrolách a opravách. Přesnost ±0,2 mm. Jedno měření trvá méně než 1 sekundu. Měření průměru kol od 500 do 1300 mm. Hmotnost do 1 kg včetně PDA.

9 Měření jízdního obrysu železničního kola Přesnost ±0,1 mm. Rychlost jednoho měření trvá pouze 1 - 2 sekundy. Hmotnost do 1 kg včetně PDA. Laserový profilometr IKP-5 je určen pro měření parametrů okolku železničního kola (tloušťky, výšky a strmosti) a pro snímání jízdního obrysu kola přímo na dvojkolí.

10 Měření rozkolí Analyzátor Laserový přístroj IMR je určen pro měření rozkolí kolejových vozidel při technických kontrolách, prohlídkách, opravách a sestavování dvojkolí. Přesnost měření ±0,1 mm. Rychlost měření 2-3 sekundy. Hmotnost do 1,5 kg.

11 Měření profilu hlavy kolejnice Laserový měřič PRP je určen pro měření a analýzu opotřebení hlav kolejnic při preventivních technických prohlídkách a kontrolách. Měření se provádějí přímo na kolejnici. Přístroj je vybaven držákem pro uchycení na kolejnici, elektrickým pohonem a bezkontaktním laserovým snímačem. Přesnost ±0,1 mm. Rychlost měření 3 sekundy.

12 Měření profilu brzdových kotoučů Laserový snímač IKD je přístroj pro měření profilu brzdových kotoučů. Přesnost ±0,01 mm. Rychlost 6 vteřin. Váha přístroje 1,8 kg. Momentálně dostupné pro vybrané typy brzdových kotoučů.

13 Další možnosti Laserové systémy pro dynamickou kontrolu pozice napájecí sběrnice.- výhody

14 Scan Tex 3D Výhoda laserových skenerů oproti ostatním principům digitalizace je schopnost nasnímat neprůchozí díry a složité a ostré tvary snímaného objektu. 3D skenování do CAD. Úprava návrhu a designu, mechanické studie. Bezkontaktní kontrola.

15 Scan Tex 3D

16

17


Stáhnout ppt "Měřící přístroje pro kolejovou dopravu. Obsah prezentace O společnosti. Hlavní oblasti, specializace. Automatické měřící systémy pro kontrolu tvarů a."

Podobné prezentace


Reklamy Google