Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní informace: Punk je hudební a životní styl. V angličtině slovo,,Punk‘‘ znamená výtržník. Punk jako hnutí vznikal v druhé polovině sedmdesátých.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní informace: Punk je hudební a životní styl. V angličtině slovo,,Punk‘‘ znamená výtržník. Punk jako hnutí vznikal v druhé polovině sedmdesátých."— Transkript prezentace:

1 Základní informace: Punk je hudební a životní styl. V angličtině slovo,,Punk‘‘ znamená výtržník. Punk jako hnutí vznikal v druhé polovině sedmdesátých let, hlavně v Anglii. PUNK

2 PUNK >.< Mnoho punkerů má blízko k anarchismu. Také se lze setkat s tvrzením že základem Punku je provokace. Hnutí je obecně velmi tolerantní k měkkým drogám, hlavně k Marihuaně.

3 DALŠÍ INFORMACE,,je hlavně o svobodě, o vlastních názorech a o tom že chcem žít podle sebe a ne podle ostatních. Máme svoje názory a nenecháme si od někoho do svýho života kecat. Je to taková vnitřní rebélie a pohled na svět. A dáváme to jasně najevo svým oblečením a chováním. Nechodíme oblíkaný podle módy a posledních trendů, a nechcem zapadnout mezi lidi co se snaží vypadat jako nažehlení panáčci.. U nás se každej oblíká podle sebe a podle svojí osobnosti, a ne podle toho jestli se to líbí ostatním. Radši nakoupíme v sekáči než v předraženym obchodě. Svým vzhledem se snažíme dávat jasně najevo co jsme zač. Chcem šokovat a provokovat ostatní.‘‘

4 OBRÁZKY


Stáhnout ppt "Základní informace: Punk je hudební a životní styl. V angličtině slovo,,Punk‘‘ znamená výtržník. Punk jako hnutí vznikal v druhé polovině sedmdesátých."

Podobné prezentace


Reklamy Google