Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho."— Transkript prezentace:

1 Přátelství a internet Lenka Hlavatá

2 Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho počítače na druhý a potřebujete k tomu jen solidní připojení, mikrofon a reproduktory. Na Skype je nejlepší, že opravdu funguje. Pokud máte strach o kvalitu zvuku... nemějte. Je prakticky dokonalý a záleží jen na kvalitě vašich reproduktorů a mikrofonu. Skype je obrovská firma která nevytváří jen tuto síť, ale vytváří i mobilní telefony a dokonce i Wi-Fi telefony Výhody jsou:Neplatíte ani korunu Můžete si povídat s příbuznými anebo s těmi které jste dlouho neviděli Nevýhody:Když si vás někdo chce přidat tak nevíte kdo je to Musíte mít mikrofon aby Skype fungovalo

3 Facebook Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě. Se svými 500 miliony aktivních uživatelů ( 19. července 2010) Je jednou z největších společenských sítí na světě. Je plně přeložen do šedesáti pěti jazyků Facebook byl založen Markem Zuckerbergem, bývalým studentem Harvardovy univerzity. Původně byl tento systém omezen jenom pro studenty Harvardovy univerzity. Výhody:Můžete hrát hry a Chatovat(podobně jako u Skype) Nepotřebujete ani mikrofon Nevýhody: Každý o vás ví a může se „nabourat“ k vám do sítě Nevíte kdo si vás zažádá o přátelství

4 Twitter Co je Twitter Skoro všechny články začínají tím, že Twitter je mikroblogovací služba. Má to zřejmě naznačit, že Twitterem lze publikovat cosi jako blog s extrémně krátkými, nejvýše 140 znaků dlouhými příspěvky. Je to ale označení trochu zavádějící, protože Twitter je spíše komunikační platforma. V tom se více než blogu podobá ICQ a dalším instant messengerům, ovšem na rozdíl od nich zde komunikace probíhá převážně veřejně. Nevýhody:má složité ovládání takže ho zvládnou jen pokročilejší uživatelé Je jen v anglickém jazyku Zprávy jsou „jen“ na 140 znaků(pro někoho je to hold málo) Výhody:Najdete si zde spoustu přátel a dokonce si tu povídá i Miley Cyrus, Paris Hilton ad.:

5 Zdroje: Petr Vybíral, Čeština před kamerou- povinná četba pro všechny psavce, copywritery, redaktory a editory


Stáhnout ppt "Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho."

Podobné prezentace


Reklamy Google