Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informatika – Základy malování MS Paint Jm é no autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvořen ílistopad 2011 Ročn í k 3. Vzděl á vac í oblast obor tematický.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informatika – Základy malování MS Paint Jm é no autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvořen ílistopad 2011 Ročn í k 3. Vzděl á vac í oblast obor tematický."— Transkript prezentace:

1 Informatika – Základy malování MS Paint Jm é no autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvořen ílistopad 2011 Ročn í k 3. Vzděl á vac í oblast obor tematický okruh Informační a komunikační technologie Informatika Základy práce s PC, Práce s textem a obrázkem v textovém a grafickém editoru T é ma – n á zev učebn í ho materi á lu Malování Anotace Pomocí prezentace s výkladem získávají základy v programu malování

2 Informatika 3. třída VY_32_Inovace_Inf_3_05_20 MALOVÁNÍ

3 Informatika Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Ladislav Novák Program Malování

4 Malování je funkcí systému Windows, slouží ke kreslení, barvení a úpravám obrázků.

5 Malování Program Malování lze používat pro vytváření jednoduchých obrázků a výtvarných projektů nebo pro vkládání textu či vzorů do jiných obrázků.

6

7 Kreslení různých tvarů V programu Malování lze do obrázku přidávat různé tvary.V programu Malování lze do obrázku přidávat různé tvary. Mezi předdefinované tvary patří jak tradiční tvary - obdélníky, elipsy, trojúhelníky a šipky - tak zábavné a neobvyklé tvary, jako je srdce, blesk nebo popisky.Mezi předdefinované tvary patří jak tradiční tvary - obdélníky, elipsy, trojúhelníky a šipky - tak zábavné a neobvyklé tvary, jako je srdce, blesk nebo popisky.

8 Odkazy http://windows.microsoft.com/cs- CZ/windows7/products/features/painthttp://windows.microsoft.com/cs- CZ/windows7/products/features/paint


Stáhnout ppt "Informatika – Základy malování MS Paint Jm é no autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvořen ílistopad 2011 Ročn í k 3. Vzděl á vac í oblast obor tematický."

Podobné prezentace


Reklamy Google