Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kazetové hotely jsou v Japonsku řešením pro každého, kdo nestihl poslední noční vlak, pil a nechce řídit auto, nebo nocleh potřebuje z jiných důvodů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kazetové hotely jsou v Japonsku řešením pro každého, kdo nestihl poslední noční vlak, pil a nechce řídit auto, nebo nocleh potřebuje z jiných důvodů."— Transkript prezentace:

1

2

3 Kazetové hotely jsou v Japonsku řešením pro každého, kdo nestihl poslední noční vlak, pil a nechce řídit auto, nebo nocleh potřebuje z jiných důvodů. V tomto hotelu jsou k dispozici malé prostory, které, včetně postele a televize, mají rozlohu cca 2 m2 a nestojí více než 30 dolarů za noc. Ve velkých městech je již hustota těchto kazetových hotelů obrovská, a můžete vidět řady stísněných kazet postavených na sebe podobně jako plástve v úlu. Ačkoliv se nám to může zdát podivné, kazety jsou zcela čisté a dá se zde strávit noc docela pohodlně a bez problémů. V mnohých těchto hotelech se platí mincemi jako v prodejních automatech, takže není ani třeba mluvit s recepční.

4 Nakagin Capsule Hotel

5

6

7 Automat na nákup lístku na nocleh

8 Pohled do vnitřku kazety

9 Skupina kazet s „obsahem“.

10 Vstup do kazety

11 Vnitřek kazety

12

13

14

15

16

17

18 Kdo a co se nesmí: Tetované osoby Osoby s tělesným postižením Opilí Mladší 18ti let Ti, kteří porušují pravidla Donáška potravin a nápojů

19 Kazeta: 3300 jenů Pokoj s tradiční postelí: 6600 jenů

20 Služba v hotelu zahrnuje: uložení zavazadla, kazetu na spaní, použití sprchy a toalety, rádia a TV. Poplatek činí kolem 30 dolarů za noc.

21

22 A capsule hotel is a hotel where you get a small locker to put your things in, and this tiny capsule to sleep in. Pretty awesome, and uniquely japanese. It's $30/night, and they have free shower/bath, but tv, radio, and other things cost a bit extra.

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33


Stáhnout ppt "Kazetové hotely jsou v Japonsku řešením pro každého, kdo nestihl poslední noční vlak, pil a nechce řídit auto, nebo nocleh potřebuje z jiných důvodů."

Podobné prezentace


Reklamy Google