Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona."— Transkript prezentace:

1 Představení podnikatelských aktivit v regionu

2 Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona 301/1992 Sb. o Hospodářské a Agrární komoře. Slouží k podpoře podnikatelských aktivit, k prosazování a ochraně zájmů členských firem. Aktuální počet členů 439. Poskytujeme služby a poradenství v oblasti: vzdělávání právní poradenství finanční poradenství exportní poradenství služby CzechPoint

3 Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Služby pro podporu podnikání síť Enterprise Europe Network téměř 600 organizací ve více než 50 zemích Služby Enterprise Europe Network jsou financovány Evropskou unií z programu COSME (2014-2020) na základě grantové smlouvy č. 671783 a kofinancovány Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

4

5 Počet účastníků 231 Kontakt-Kontrakt 2015 Počet schůzek 765

6 Industry Cluster 4.0., z.s. Datum založení: 15. 2. 2016Zakládajících členů: 19 společností Hlavní aktivity klastru: 1. Aplikace informačních technologií ve strojírenství. 2. Příprava lidských zdrojů v technických oborech. 3. Zlepšení exportních schopností firem. Rozjeli jsme:

7 Semináře a vzdělávací kurzy Exportní akademie Informační a poradenské služby Exportní vouchery Kontaktní akce Pro Váš úspěšný export: Centrum mezinárodního obchodu v Brně (CMO)

8 Děkuji za pozornost. Kontakt: Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D. absolon@rhkbrno.cz www.rhkbrno.cz


Stáhnout ppt "Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona."

Podobné prezentace


Reklamy Google