Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ."— Transkript prezentace:

1 Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ

2 Pár slov na úvod Ahoj všem, kteří právě čtou tento článek. Už tu jednou byly Nejlepší hry a aplikace pro Android, ale dnes jsem se konečně rozhodla přidat také něco pro Jablíčkáře. Nevíte jaká aplikace nebo hra opravdu stojí za to? Nechcete svou elektroniku zaplňovat zbytečnostmi, které stejně tak často nepoužíváte? Na dalších slidech vám odhalým mé favority...

3 Začíname Začátečníkům může chvilku trvat, než se zorientuje ve svém mobilu, iPadu,... Pro jakoukoli hru, aplikaci spouštíme tzv. App Store. Zde si můžete vše stahovat a také aktualizovat. App Store

4 Myslíte si, že válčení je jen pro kluky? To se pletete. Protože tato logická a strategická hra vám nabízí mnohem víc. Přesvědčte se samy...

5 Co nejrychleji dostaňte vodu ke krokodýlovi do sprchy. V kanalizačních cestách a blátě stojí překážky. Táké sbírejte bonusové kachničky a odemykejte nové úrovně.

6 Dům plný nenasycených koček a jedna myš. Asi už víte, co se stane... Vaším úkolem je posbírat sýry a dostat se ven. Přece nechcete hned skončit na kočičím talíři.

7 Asi většina z nás zná hru Monopoly. Ale v té stolní verzi. Co když s vámi zrovna nemá nikdo chuť hrát? Zapňete si hru přímo ve vašem elektronickém zařízení a ponořte se do souboje proti virtuálnímu partnerovi. Hru je možné ukládat.

8 RACE PENGUIN Klouzání se po břiše nejen na sněhu, zdá se být snadné. Ale když máte v patách ledního medvěda s prázdným žaludkem? Zachraňte svého tučňáka před snědením.

9 Patříte mezi vytvarníky bez svého vlastního ateliéru? Tato hra vám to umožní. Stříhejte, kreslete, pište, lepte... Prostě vyrábějte, co vás napadne. Bude mít někdo z blízkých narozeniny, svatbu nebo malý přírůstek do rodiny? Překvapte ho!

10 CALCULATOR Kam se na Calculator hrabe i ta nejmodernější kalkulačka. Píšete přímo prstem zlomky, desetinná čísla, mocniny,... Vypočítá téměř vše.

11 PIC COLLAGE Potřebujete rychle a hezky vytvořit koláž obrázků a nevíte jak na to? Pic Collage rád pomůže. Jeho výhodou je snadná manipulace. Proto vše rychle pochopíte a práce vám půjde rychle od ruky.

12 HLEDAT IPHONE Jak už název sám napovídá, aplikace bude hledat další „i“ přístroje. Stačí se jen přihlásit a už můžete s chutí začít s vyhledáváním z vaší elektroniky v okolí.

13 Program pro identifikování písní. Zapněte Shazam a puste hudbu. Za pár vteřin se na displeji objeví interpret a album, z kterého je písnička. SHAZAM

14 Děkuji a přeji příjemné hraní Vaše Naty


Stáhnout ppt "Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ."

Podobné prezentace


Reklamy Google