Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová."— Transkript prezentace:

1 Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová

2 Funkce Školní parlament působí na naší škole už 10 let. Máme dva zástupce za každou třídu od 3. do 9. ročníku. Schůzky se konají cca 1x za 14 dní. Cílem je částečné převedení zodpovědnosti za dění ve škole na žáky. Žáci sami organizují jednotlivé schůzky - vede je předseda s místopředsedou, sami vyhlašují termíny schůzek školním rozhlasem. Každý má právo vyjádřit svůj názor a návrh, o kterém se na schůzce dále debatuje. Rodiče mají možnost komunikovat se ŠP také, a to prostřednictvím e-mailu.

3 Volba do ŠP Zástupci jednotlivých tříd volí předsedu a místopředsedu z kandidátů z 9. ročníku. Ti jsou později slavnostně uvedeni do funkce podepsáním čestného prohlášení.

4 Seznamovací výlet Proběhl v září. Cílem je stmelit a seznámit případné nové členy prostřednictvím teambuildingových her. Na konci dne došlo k volbě předsedy, který členy ŠP musel přesvědčit svým přístupem a obhajovací řečí, ve které vyslovil, jakým směrem by se podle něj měl ŠP ubírat a na které aktivity se hodlá zaměřit.

5

6 Co už jsme uskutečnili Výtvarné soutěže

7 Spaní ve škole

8 Turnaj ve stolním fotbálku

9 Čteme mladším spolužákům

10 Football cup

11 Co máme v plánu Zvelebení a výzdobu školy Charitativní činnost Školní představení

12 Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová."

Podobné prezentace


Reklamy Google