Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MÉ STUDIUM 1.ROČNÍKU NA SPŠSE. První den školy Když jsem přišel na tuto školu první den Našel jsem si do jaké třídy mám jít a šel jsem. Když jsem našel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MÉ STUDIUM 1.ROČNÍKU NA SPŠSE. První den školy Když jsem přišel na tuto školu první den Našel jsem si do jaké třídy mám jít a šel jsem. Když jsem našel."— Transkript prezentace:

1 MÉ STUDIUM 1.ROČNÍKU NA SPŠSE

2 První den školy Když jsem přišel na tuto školu první den Našel jsem si do jaké třídy mám jít a šel jsem. Když jsem našel naší třídu tak už byla skoro plná. Takže nebylo moc míst k sezení, ale stejně na mě zbylo celkem dobré místo. Chvilku jsme byli ve třídě a potom jsme šli do tělocvičny se seznámit s učiteli a učitelkami.

3 První týden Celý první týden proběhl v klidu a bez učení. Celý týden jsme se seznamovali se spolužáky a s učiteli, také jsme dostávali seznam věcí, které si máme koupit na výuku.

4 První pololetí První pololetí jsem se ve škole celkem trápil s učením, nějak jsem si nemohl zvyknout na styl výuky a hlavně jsem nebyl zvyklý se učit doma, ale na to jsem si časem zvykl. Nejtěžší předmět pro mě byla asi mechanika, s tou jsem se trápil celé první pololetí. První pololetí bylo takové rozkoukávací pro mě, ale bavilo mě všechno co jsme dělali ve škole.

5 Druhé pololetí Druhé pololetí pro mě bylo učivo o trochu těžší než první pololetí, ale nějak jsem se s tím popral. Celý školní rok jsem se těšil na školní výlety, a čím víc se to blíží, tím víc se nemůžu dočkat. Výuka teď, když už se uzavírají známky je taková pohodová, takže si už konečně při hodinách trochu odpočinu.

6 Fotka z praxí


Stáhnout ppt "MÉ STUDIUM 1.ROČNÍKU NA SPŠSE. První den školy Když jsem přišel na tuto školu první den Našel jsem si do jaké třídy mám jít a šel jsem. Když jsem našel."

Podobné prezentace


Reklamy Google