Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Materiál slouží k tvorbě vánočního přání v programu Malování, je vhodný pro 6. třídu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Materiál slouží k tvorbě vánočního přání v programu Malování, je vhodný pro 6. třídu."— Transkript prezentace:

1 Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Materiál slouží k tvorbě vánočního přání v programu Malování, je vhodný pro 6. třídu. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3085 VY__32_INOVACE_ICT_13_Vánoční přání Autor Mgr. Jana Cmárová

2 Mgr. Jana Cmárová

3 Úkol č. 1: Otevřete si program MALOVÁNÍ.

4 Ve své složce najdete vánoční obrázek. Ve své složce najdete vánoční obrázek. Vložte jej do programu Malování. Vložte jej do programu Malování.

5

6 Nyní upravte pozadí a upravte obrázek podle své fantazie. Nyní upravte pozadí a upravte obrázek podle své fantazie.

7 Po úpravách doplňte text „Veselé Vánoce a šťastný nový rok Vám přeje…“ (text si můžete upravit podle sebe). Po úpravách doplňte text „Veselé Vánoce a šťastný nový rok Vám přeje…“ (text si můžete upravit podle sebe).

8 Nyní můžeme obrázek vytisknout na barevné tiskárně a potěšit s ním své blízké. Nyní můžeme obrázek vytisknout na barevné tiskárně a potěšit s ním své blízké.

9 Použité obrázky: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Manzana_-_MM11.JPG?uselang=cs, 11. 12. 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Manzana_-_MM11.JPG?uselang=cs Galerie Microsoft WORD Print screen vlastní obrazovky.


Stáhnout ppt "Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Materiál slouží k tvorbě vánočního přání v programu Malování, je vhodný pro 6. třídu."

Podobné prezentace


Reklamy Google