Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hudba Prcek Buddhističtí mniši prý začali lahve od piva sbírat už v roce 1984, tehdy ale netušili, že jim recyklované sklo poslouží ke stavbě chrámu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hudba Prcek Buddhističtí mniši prý začali lahve od piva sbírat už v roce 1984, tehdy ale netušili, že jim recyklované sklo poslouží ke stavbě chrámu."— Transkript prezentace:

1

2 Hudba Prcek

3

4 Buddhističtí mniši prý začali lahve od piva sbírat už v roce 1984, tehdy ale netušili, že jim recyklované sklo poslouží ke stavbě chrámu. Nakonec jich shromáždili tolik, že stačily k výstavbě několika budov. Wat Pa Maha Chedi Kaew známý také jako Wat Lan Kuad znamená „Chrám z miliónu lahví“ a nachází se v provincii Sisaket asi 640 kilometrů od metropole Bangkoku.

5

6 Ve finále jim pomohly úřady z okolí, které dodaly ještě více nerecyklovaného skla a vzniklo celkem dvacet klášterních budov – hlavní chrám s pagodovitou střechou nad jezerem, krematorium, modlitebna, hala, vodní věž, toalety pro turisty a sedm malých bungalowů. Zelené lahve pocházejí od piva Heineken, zatímco hnědé od thajské značky Chang.

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 Prcek


Stáhnout ppt "Hudba Prcek Buddhističtí mniši prý začali lahve od piva sbírat už v roce 1984, tehdy ale netušili, že jim recyklované sklo poslouží ke stavbě chrámu."

Podobné prezentace


Reklamy Google