Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ranch Saint Anthony. Ráda bych vás seznámila s místem, kde se mi moc líbí a proto sem dojíždím pravidelně. To místo se jmenuje Ranch Saint Anthony a nachází.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ranch Saint Anthony. Ráda bych vás seznámila s místem, kde se mi moc líbí a proto sem dojíždím pravidelně. To místo se jmenuje Ranch Saint Anthony a nachází."— Transkript prezentace:

1 Ranch Saint Anthony

2 Ráda bych vás seznámila s místem, kde se mi moc líbí a proto sem dojíždím pravidelně. To místo se jmenuje Ranch Saint Anthony a nachází se ve Mstišově na severu Čech. Poloha je úžasná, kousíček od Krušných hor, pár minut od vodní přírodní nádrže. Okolo samé louky, lesy..

3 Co vám ranch nabídne.. krásné vyjížďky do okolí v doprovodu zkušeného jezdce na našich konících ve westernovém stylu Canisterapii s Bee a výlety rodinné, školní, školkové k nám na Ranch ustájení, nebo pastevní odchov v krásném okolí pravidelné vyjížďky a starání se o koně..

4 a teď foto koníků

5 Angie

6 CrazyLove

7 Lorann

8 Clea Anthony Chex

9 Merlin

10 Cody

11 Frisco

12 BuenosLinxGirl

13 Kleopatra

14 Oliver

15 A mají i jiná zvířátka

16 V zimě

17 Každý, kdo přijde, je na ranči vítán Těší se na Vás ♥ Ranch Saint Anthony ♥ Vaše redaktorky Pepinka a Rózi


Stáhnout ppt "Ranch Saint Anthony. Ráda bych vás seznámila s místem, kde se mi moc líbí a proto sem dojíždím pravidelně. To místo se jmenuje Ranch Saint Anthony a nachází."

Podobné prezentace


Reklamy Google