Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike."— Transkript prezentace:

1 -umožňuje sílení fotografií a videí

2 -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike Krieger

3 Aplikace se objevila v obchodě App Store společnosti Apple 6. října 2010, v obchodě Google Play společnosti Google 3. dubna 2012. V září roku 2011 byla v obchodě App Store uvolněna verze 2.0. -> živé náhledy filtrů, okamžitou úpravu fotografií, několik nových filtrů, ukládání fotografií ve vysokém rozlišení, možnost zapnout nebo vypnout okraje fotografie, možnost otáčet fotografie a v neposlední řadě také novou ikonku aplikace.

4 - K dispozici je řada filtrů (17)

5 -Formátování fotek je čtvercové -Na fotkách lze označit své přátele

6 - U fotky můžete kliknout na tlačítko značené „líbí se “ a nebo k nim přidat komentář

7 - Je možné sdílet obrázky i videa (videa lze také upravovat pomocí filtrů)

8 Výhoda a nevýhody -Rychlé a snadné sílení fotografií a videí -Možnost sledování svých přátel -Sdílení fotek z Instagramu na jiné komunikační portály -Na instagramu může vaše fotky vidět každý -Formátování fotek

9 Vytvořila Žaneta Stránská a Hanka Palagyiová


Stáhnout ppt "-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike."

Podobné prezentace


Reklamy Google