Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3."— Transkript prezentace:

1 Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3

2 Obsah Zadání práce Formulář návštěvnosti Zjišťování informací Vyhodnocování zjištěných informací Závěr

3 Zadání práce Na hodině Obchodního provozu nám pan Weiser předložil nápad zmapovat situaci v kiosku a na Karmelce. Rozdělil nás do dvou skupin a řekl nám co máme zjišťovat. Naším úkolem bylo zjistit kolik lidí do kiosku chodí, co si lidé v kiosku nejčastěji kupují, a v kolik hodin. Na hodinách matematiky jsme poté zjištěné informace měli vyhodnotit s paní Bělkovou. Skupina ve které jsem dostal na starost kiosek.

4 Formulář návštěvnosti Prvním úkolem bylo vymyslet jak bude vypadat formulář na zapisování. Každý přinesl svůj formulář a z nich jsme poté vybrali jeden, který navrhl Tomáš.

5 Průběh zjišťování Délka monitorování byla jeden týden, takže na každého vyšel jeden den, který strávil v kiosku a zapisoval si informace které jsme potřebovali k vyhodnocení. Sledovanost proběhla od 7.4. do 11.4.2014

6 Vyhodnocení zjištěných informací Nejvíce zákazníků přišlo ve čtvrtek, viz. graf

7 Vyhodnocení zjištěných informací V pondělí navštívilo kiosek 260 studentů a 32 dospělých převážně z řad učitelů a 2 důchodci. Největší zájem byl mezi 10 – 11 hodinou o pečivo.

8 Vyhodnocení zjištěných informací V úterý byla návštěvnost 239 studentů, 29 dospělých a žádný důchodce. Největší zájem o pečivo mezi 9 – 10 hodinou.

9 Vyhodnocení zjištěných informací Ve středu navštívilo kiosek 248 studentů, 30 dospělých a 1 důchodce. Pečivo opět vyhrálo mezi 11 – 12 hodinu, ale jen o kousek.

10 Vyhodnocení zjištěných informací Ve čtvrtek prošlo kioskem 246 studentů a 72 dospělých. Nejvíce se prodalo pečiva mezi 9 – 10 hodinou.

11 Vyhodnocení zjištěných informací V pátek bylo v kiosku 215 studentů a 37 dospělých. Jednoznačně vyhrálo pečivo mezi 11 – 12hodinou.

12 Vyhodnocení zjištěných informací

13 Za týden našeho monitorování byla největší tržba v pátek a to 9504Kč.

14 Vyhodnocení zjištěných informací Jednoznačně nejvíc navštěvují kiosek naši studenti poté dospělí z řad učitelů a také normálních návštěvníků a nejmíň ho navštěvují důchodci.

15 Vyhodnocení zjištěných informací Největší zájem je o výrobky pekařů: především bagety, bulky, rohlíky, atd. Poté to jsou výrobky třeba: pití, sušenky brambůrky. Nakonec to jsou výrobky cukrářů: zákusky, makovec, jahodové poháry, atd.

16 Závěr Nejčastěji se kiosek navštěvuje o polední pauze a o přestávce mezi 2. a 3. hodinou. Hlavní zájem je o pekařské výrobky. Nejčastějšími zákazníky jsou naši žáci a učitelé. Podle našeho průzkumu je dobře že kiosek na naší škole funguje. Kiosek je velmi dobře zásobován. Nemusí si studenti nosit s sebou z domova svačinu, zde koupí vždy čerstvé výrobky. Pro nás to byla cenná zkušenost, která se nám bude třeba v budoucnu hodit.

17 Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3."

Podobné prezentace


Reklamy Google