Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna 2011. A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna 2011. A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí."— Transkript prezentace:

1 N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna 2011

2 A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí se ošíváme. Jaké známky nám to naše půlroční snažení vynese?

3

4 Dnešní den není jen o známkách - každý si zaslouží pochvalu: za pěkné domácí úkoly, za vzorné chování, za snahu, za pomoc ostatním a také za to, že jsme dobrými kamarády… Naše snažení se cení a my z toho máme radost.

5

6

7 Máme co slavit, samé jedničky jsme dostali úplně všichni. Napětí opadlo a teď už se budeme bavit a tančit a úspěchy si báječně užijeme. Aspoň do prvního dne dalšího pololetí. Na zdraví!

8

9

10 Se samými jedničkami nadšeně vykročíme dál. Už umíme číst, večer rozsvítíme lampičku, abychom si tajně přečetli, co maminka před spaním nedokončila, umíme si spočítat penízky na svačinu a napsat rodičům nebo kamarádům přání k narozeninám. A ještě mnoho dalšího… Už nejsme „malíčkové“, ale šikulky co si dovedou poradit. Hodně štěstí!!!


Stáhnout ppt "N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna 2011. A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí."

Podobné prezentace


Reklamy Google