Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují."— Transkript prezentace:

1 Koordinační skupina SENIOŘI

2 Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují seniorův volný čas

3 3. komunitní plán z hlediska KS Senioři V kontextu cílové skupiny seniorů patří mezi hlavní cíle:  udržení a rozvoj stávajících sociálních služeb,  vyřešení kapacit domova pro seniory a domova se zvláštním režimem přesunutím DZR do samostatného objektu  posílení poradenství a prevence v oblasti dluhové problematiky seniorů. Neméně důležitým cílem je i podpora aktivit pro seniory.

4 Na čem stavíme? Nové cíle a opatření se snažíme opřít o stabilní sít poskytovatelů sociálních služeb, kteří na území města působí.  Pečovatelské a asistenční služby  Odlehčovací služby  Domov pro seniory  Domov se zvláštním režimem  Domácí hospicová péče  Dluhová poradna (nejen) pro seniory Z hlediska typu se jedná o služby pobytové, terénní i ambulantní se širokým záběrem působnosti.

5 Čeho chceme dosáhnout? zvýšení kapacity domova pro seniory -> vznik nové služby přesunutí domova se zvláštním režimem DZR do samostatného objektu posílení informovanosti, poradenství a prevence v oblasti dluhové problematiky seniorů podpora a rozvoj stávajících aktivit pro seniory

6

7 Děkuji za pozornost Mgr. Nikola Chmelíková manažerka Koordinační skupiny SENIOŘI


Stáhnout ppt "Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují."

Podobné prezentace


Reklamy Google