Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Salamander HST – práh ECO PASS (Siegenia-Aubi). Dodavatel hliníkových prahů pro HST (zdvižně posuvné dveře) Siegenia-Aubi ukončil výrobu starých prahů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Salamander HST – práh ECO PASS (Siegenia-Aubi). Dodavatel hliníkových prahů pro HST (zdvižně posuvné dveře) Siegenia-Aubi ukončil výrobu starých prahů."— Transkript prezentace:

1 Salamander HST – práh ECO PASS (Siegenia-Aubi)

2 Dodavatel hliníkových prahů pro HST (zdvižně posuvné dveře) Siegenia-Aubi ukončil výrobu starých prahů a zcela je nahradil novými prahy ECO PASS. Přechod na tyto nové prahy byl v naší společnosti RI OKNA a.s. naplánován od začátku roku 2016. Vzhledem k velmi vysoké poptávce HST v měsících listopad a prosinec 2015, jsme ale u našeho dodavatele zcela vyprodali zásoby starých prahů o měsíc dříve a tak již v průběhu prosince jsme byli nuceni na některé zakázky použít nové prahy ECO PASS.

3 ECO PASS – kombinace vynikající tepelné izolace a možnosti absolutní bezbariérovosti. Základem prahu je 10-ti komorový profil z tvrzeného PVC, vyztužený 5mm hliníkovou výztuží a doplněný z venkovní strany profilovaným hliníkem.

4 Prahový profil s vysokým tepelným odporem zamezuje ochlazování prahu v interiéru a zajišťuje soulad s předpisy o úspoře energií. Zajišťuje příjemné vnitřní klima, možnost tvorby kondenzátu je významně redukována.

5 ECO PASS – uvnitř a vně lícuje s rámovým profilem

6 ECO PASS – možnost volby přídavného okapového profilu 20mm, např. pro překrytí napojení venkovní dlažby

7 ECO PASS – možnost volby přídavného adaptačního profilu pro bezbariérové řešení a plně kompatibilního k okapovým profilům

8 Možnost volby je nastavena v KLAES v konstrukci v parametrech kování:

9 HST vyrábíme v provedení schéma A, G a C. Schéma A Schéma G Schéma C

10 Pod práh ECO PASS lze objednat podkladní profil Purenit. Vyrábí se ve výškách profilu 100-300mm (pozor! výška purenitu = viz.níže výška profilu).

11 Purenit pod HST s prahem ECO PASS

12 Purenit pro HST naleznete v KLAES v příslušenství:

13 Zasklívací tabulka pro HST je stejná jako pro profilovou řadu Salamander Streamline.

14 Vodorovné řezy zdvižně posuvnými dveřmi schéma A:

15

16 Svislý řez zdvižně posuvnými dveřmi:

17

18 Řez zdvižně posuvnými dveřmi schéma G – středový „sloupek“:

19 Řez zdvižně posuvnými dveřmi schéma G:

20 Řez zdvižně posuvnými dveřmi schéma C – středový doraz křídel:

21

22

23 Certifikace:

24

25

26 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Salamander HST – práh ECO PASS (Siegenia-Aubi). Dodavatel hliníkových prahů pro HST (zdvižně posuvné dveře) Siegenia-Aubi ukončil výrobu starých prahů."

Podobné prezentace


Reklamy Google