Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tvorba knížky s tradičními hrami zapojených zemí v AJ a mateřském jazyce + každá hra bude mít karikaturu (na škole bude vyhlášena soutěž Výměna zkušeností.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tvorba knížky s tradičními hrami zapojených zemí v AJ a mateřském jazyce + každá hra bude mít karikaturu (na škole bude vyhlášena soutěž Výměna zkušeností."— Transkript prezentace:

1

2 Tvorba knížky s tradičními hrami zapojených zemí v AJ a mateřském jazyce + každá hra bude mít karikaturu (na škole bude vyhlášena soutěž Výměna zkušeností – školství, zvyky Zapojení žáků – během projektu má možnost vycestovat 16 žáků (komunikace v AJ, žáci jsou ubytování v hostitelských rodinách a navštěvují hodiny spolu se svým hostitelem Komunikace žáků a učitelů v angličtině i prostřednictvím mailů, videokonferencí, facebooku Založení Comenius klubu – ŽP bude informovat třídy o průběhu projektu Vytvoříme anglicko – český slovník nejpoužívanějších slov, frází pro děti

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 V hodině angličtiny vyplní třídy dotazníky o projektu Každá třída vytvoří Vánoční pohlednici – může být anglicky i česky – do 26.11. Každá třída předá zástupcům ŽP min. 3 české tradiční hry (co je podle vás nejtradičnější hra u nás?) 2. výjezd – 29.11.-4.12. do Maďarské základní školy – výjezdu se zúčastní 4 žákyně naší školy – Magda Macháčková, Lidka Šímová, Katka Kamarádová a Julie Podlasová


Stáhnout ppt "Tvorba knížky s tradičními hrami zapojených zemí v AJ a mateřském jazyce + každá hra bude mít karikaturu (na škole bude vyhlášena soutěž Výměna zkušeností."

Podobné prezentace


Reklamy Google