Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení."— Transkript prezentace:

1 1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku

2 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení soukromí.

3 3 V prvním kroku se zaměř na Informace o profilu. Kdo ho může vidět, přidávat příspěvky na zeď a psát komentáře. Z možností se nabízí: Všichni, přátelé přátel, přátelé, přizpůsobit.

4 4 Po nastavení se vrať zpět a pokračuj dále položkou Kontaktní údaje. Nastavíš si, kdo tě může na Facebooku kontaktovat a disponovat s tvými kontaktními údaji a mailem.

5 5 Třetí položkou jsou Aplikace a webové stránky. Tato část je velmi důležitá. Zde si můžeš nastavit, co sdílet a co ne, popřípadě si vytvořit seznam blokovaných aplikací.

6 6 Dále je tu možnost Vyhledávání. Nastaví, kdo tě ve vyhledávání může najít a přidat si tě eventuelně do přátel. To se ti může hodit, pokud tě někdo na internetu obtěžuje.

7 7 Poslední možností v této oblasti je Seznam blokovaných. Můžeš si vytvořit seznam lidí, se kterými nechceš komunikovat. Jestli jsi je měl v přátelích, zmizí i z tohoto seznamu.

8 8 Na závěr klikni opět na Účet a zvol Nastavení aplikací. Máš zde opět možnost si nastavit, kdo bude mít možnost to vidět.

9 9 Konec Edita Vaníčková Makosová Knihovna Gymnázia Příbram Legionářů 402


Stáhnout ppt "1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení."

Podobné prezentace


Reklamy Google