Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co s sebou přinesl a odnesl Školní vzdělávací program Gymnázium Rokycany 2005-2009 Ing. Drahomíra Rancová - koordinátor.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co s sebou přinesl a odnesl Školní vzdělávací program Gymnázium Rokycany 2005-2009 Ing. Drahomíra Rancová - koordinátor."— Transkript prezentace:

1 Co s sebou přinesl a odnesl Školní vzdělávací program Gymnázium Rokycany 2005-2009 Ing. Drahomíra Rancová - koordinátor

2 Přinesl… Nové metody a formy práce. Nové akce do výuky a jejich systematičnost. Nové učebnice a učební pomůcky.

3 Nové metody a formy práce Interaktivní učebnice. Využití dataprojektoru – prezentace učitelů i žáků Využití počítačové učebny pro výuku češtiny a jazyků Projektové vyučování Skupinové vyučování Seminární práce Propojení laboratorních prací přírodovědných předmětů (F-CH-BI)

4 Nové akce do výuky a jejich systematičnost Go camp Vodácký kurz Geologický kurz Zeměpisné a přírodovědné vycházky Pravidelné exkurze Plavecký výcvik primy a sekundy Spolupráce s Úřadem práce a soudem, s VŠ (i formou projektů)

5 Nové učebnice a učební pomůcky Výměna učebnic od primy (ŠVP na míru) Zvýšený zájem o vybavení učeben – projekce Zájem o učebnu se 32 počítači / mobilní učebnu Projekt na obnovu laboratoří Fotoaparáty, digitální mikroskopy, fyzikální pomůcky Obnova knihovny

6 Odnesl… Učební plány rozepsané po měsících a mnoho předmětů z maturitního ročníku. Starý model maturit. Některé iluze…

7

8 Profilová část MZK Gymnázium ZkouškaRealizaceČas[min] MatematikaTest120 Základy společenských věd? FyzikaTest90 ChemieTest90 BiologieTest90 DějepisTest90 Zeměpis Test20 Ústní15 Informatika Test60 Praktická část15 Cizí jazyk Didaktický test + poslech 100 Sloh90 Ústní15 Obhajoba seminární práce (Český jazyk + další odborný předmět nebo prolínající se předměty) Ústní20 Žák při profilové zkoušce obhajuje seminární práci a volí další dva předměty k maturitě tak, aby se neshodovaly s předměty státní maturity.


Stáhnout ppt "Co s sebou přinesl a odnesl Školní vzdělávací program Gymnázium Rokycany 2005-2009 Ing. Drahomíra Rancová - koordinátor."

Podobné prezentace


Reklamy Google