Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků."— Transkript prezentace:

1 HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků

2 HIT sezóny veřejný/neziskový sektor Přihlášené produkty –VIA UNESCO – sloučená vstupenka zahrnující vstup do historických sálů zámku, zámecké věže a Květné zahrady, NPU Kroměříž –Malířská škola na Soláni, Zvonice Soláň –Dálková Bike Tour podél řeky Moravy – Z hornatého Valašska na rovinatou jižní Moravu za památkami UNESCO, Valašská rekreologická společnost, o. s.

3 HIT sezóny veřejný/neziskový sektor Přihlášené produkty –Ochutnávka Valašska – aktivní dovolená u nás, Eliška Druhanová, UTB –Ze Zahrady Moravy do kopců Valašských, Jiří Kokavec, UBT –Cesta po východní Moravě 3x a pokaždé jinak, Michal Fritscher, UTB

4

5 Vítězný HIT sezony Dálková Bike Tour podél řeky Moravy– z hornatého Valašska na rovinatou jižní Moravu za památkami UNESCO Valašská rekreologická společnost, o. s. Kateřina Sobotková, Pavla Vostrejžová Dálková Bike tour je několikadenní přejezd valašských hor a středního Pomoraví s dojezdem do krásného Lednicko-Valtického areálu, památky UNESCO. Celková délka trasy je ve variantách od 190 do 300 km. Alternativně jsou trasy vedeny po cyklostezkách (trekingové kolo) či terénem po značených cyklotrasách (horské kolo).

6 HIT sezony Podnikatelský sektor Přihlášené projekty –Luxusní relaxace v okolí baťovského Zlína (Luhačovice, Zlín, Napajedla), Hotel Augustiniánský dům a Zámek Napajedla –Wellness duše v Luhačovicích, Hotel Radun Luhačovice –Wellness VIP pobyt v Alexandria **** Spa & Wellness hotelu, Lázně Luhačovice, a. s. –Lázeňská dovolená, Lázně Luhačovice, a. s.

7 HIT sezony Podnikatelský sektor –Schnupperwoche v lázeňském hotelu Palace ****, Lázně Luhačovice, a. s. –Konference v Beskydech – turistický resort Valachy, HP Tronic, s. r. o. –Wellness pobyt v Beskydech ve Spa hotelu Lanterna, HP Tronic, s. r. o. –Zimní dovolená v Beskydech – turistický resort Valachy, HP Tronic, s. r. o.

8

9 Schnupperwoche v lázeňském hotelu Palace **** Lázně Luhačovice, a. s. Produkt určený k oslovení zahraničního klienta, který nemá zájem o klasickou léčbu v lázních. Jedná se o novou cílovou skupinu, netypický lázeňský segment, které se nabízí možnost spojení příjemného prostředí a kultury s péčí o své zdraví a tělo. Vítězný HIT sezony

10 Cena poroty

11

12

13


Stáhnout ppt "HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků."

Podobné prezentace


Reklamy Google