Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají."— Transkript prezentace:

1 Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají hrubou představu, co vše lze v MS Office vytvářet. Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: David Holubec NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_INF Vzdělávací oblast: informatika Ročník: 8. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2181 Datum vytvoření: listopad 2011

2 Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft, existující ve verzích pro Microsoft Windows, Mac OS a Mac OS X Obsahuje sadu programů pro úpravu textů, tabulek, databází, práci s elektronickou poštou a správu kontaktů, umožňuje publikovat dokumenty, automatizovat některé činnosti v kanceláři a vytvářet propojené dokumenty. MS Office

3 MS Word Aplikace Office Word umožňuje vytváření profesionálně vypadajících dokumentů pomocí komplexní sady nástrojů snadno použitelných díky jednoduchému uživatelskému rozhraní.

4 MS Excel Aplikace Office Excel je účinný nástroj pro tvorbu tabulek, grafů, analýzy, sdílení a správu informací napomáhající činit informovanější rozhodnutí a vytvářet přehledné výstupy.

5 MS PowerPoint Aplikace Office PowerPoint umožňuje vytváření prezentací. Od přívětivého uživatelského rozhraní až k možnostem grafiky a formátování máte díky této aplikaci ve svých rukou kontrolu nad tvorbou působivých prezentací.

6 MS Outlook Aplikace Office Outlook poskytuje integrované řešení pro správu e-mailů, poznámek, úkolu, času a informací.

7 MS Access Aplikace Access obsahuje nástroje, jejichž prostřednictvím můžete snadno vytvářet profesionální, informativní formuláře a sestavy. Svá data může uživatel spravovat i bez velkých znalostí práce s databází.

8 Šablony pro MS Office Microsoft nabízí pro své produkty zdarma spoustu šablon a klipartů, které může každý použít k vylepšení své tvorby.

9 MS Office – sady pro ver. 2010 Office Starter 2010 Office 2010 pro studenty a domácnosti Office 2010 pro vysokoškoláky Office 2010 pro podnikatele Office Standard 2010 Office Professional Plus 2010 Office Mobile 2010 Office pro Mac 2011 Jiné kancelářské programy: OpenOffice, Koffice, Libreoffice …

10 CITACE http://www.microsoft.com/cze/office2010/ http://www.microsoft.com/cze/office2010/produkty/default.aspx http://cs.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Office


Stáhnout ppt "Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají."

Podobné prezentace


Reklamy Google