Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"— Transkript prezentace:

1 ABSOLUT-IN inteligentní poradenství

2 Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění, zajištění penze, bydlení, investic a dalších souvisejících oblastech. Všechny tyto služby mohou zákazníci využít za zvýhodněných podmínek s osobním přístupem a komplexním servisem. Služba Absolut Reality se zaměřuje na vyhledávání zajímavých realit na trhu. Neustále mapujeme realitní trh a vyhledáváme zajímavé nemovitosti, jedná se jak o nemovitosti pro vlastní bydlení, kdy vycházíme z konkrétního zadání klienta, tak o nemovitosti vhodné k investici, kde dáváme větší důraz na celkovou výnosnost a likviditu investice. V současné době patří ABSOLUT-IN mezi společnosti s nejširším rozsahem poradenských služeb v ČR. V souvislosti s realitami zajišťujeme i jejich rekonstrukce, pronájem a správu. Samozřejmostí je i zajištění financování formou výhodného hypotečního úvěru. Absolut Reality

3 BByt Absolut Reality Byt2+1 Cena1 990 000 Kč AdresaHabrová 4, Praha 3 BudovaPanelová Stav objektuPo celkové rekonstrukci Vlastnictvíosobní Počet podlaží9 Podlaží umístění2 Plocha užitná46 m2 ZařízenoNE Balkón/lodžielodžie Garáž- dopravaMHD tram 1,9,16 ParkováníUlice bez zóny Obč. vybavenostVše v pěším dosahu Byt 2+1 Habrová ulice Praha 3 - 1 990 000 Kč Byt 2+1 se nachází ve 1. patře zrekonstruovaného domu v Habrové ulice na Praze 3. Dům byl kompletně a nákladně zrekonstruován v roce 2009. Z původního paneláku se tak stal moderní dům s bezbariérovým přístupem. Dům je na okraji oblíbené čtvrti Jarov s výhledem do zeleně. Ve bezprostřední blízkosti je dětské hřiště a sportovní areál Hektor. Výhodou jsou také nízké poplatky a možnost pronájmu bytu za v místě obvyklou cenu 10 000 Kč/měsíc. Dálkové vytápění je levné. Byt vyžaduje pouze dílčí rekonstrukci a dovybavení s odhadovanými náklady cca 100 000 Kč. Obojí Vám rádi a za výhodných podmínek zařídíme.

4 Absolut Reality Technický stav DŮM Dům je po celkové rekonstrukci. Je ve stavu, kdy nejsou nutné žádné další investice. BYT V bytě je zrekonstruované jádro, rozvod elektřiny a vody. Lodžie je rovněž zrekonstruovaná a okna jsou nová. Bude nutné položit novou podlahu a opravit stěny – malba, tapety, případně udělat nové vestavěné skříně v předsíni a novou kuchyň. Náklady na tyto opravy budou závislé na požadovaném standardu. Při rozumném výběru by neměly překročit 100 000 Kč.

5 mapa

6 dům Dům – vchod je bezbariérový, byt má lodžii

7 dům Dům – je kompletně zrekonstruován

8 dům Dům – plášť je nově zateplený

9 dům Dům – v okolí je zeleň a dětské hřiště

10 dům Dům – v okolí je zeleň a dům je zateplen

11 dům Dům – je poslední z řady 4 stejných domů, s otevřeným výhledem

12 dům Dům – společné prostory jsou zrekonstruované, dům má dva výtahy

13 dům Dům – společné prostory jsou zrekonstruované, automatické osvětlení

14 byt Vchod do bytu

15 byt Předsíň – koupelna a samostatné WC - zrekonstruované

16 byt Pokoj – ložnice

17 byt Pokoj – obytná místnost – vstup na lodžii

18 byt Pokoj – obytná místnost – vstup do kuchyně a předsíně

19 byt Kuchyň – má původní linku a okno

20 byt Výhled z lodžie

21 byt Předsíň s vestavěnou skříní v původním stavu

22 dům Byt je ve 2NP (1. patře)

23 Děkujeme Vám za pozornost a přejeme příjemný den! www.absolutin.cz


Stáhnout ppt "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"

Podobné prezentace


Reklamy Google